ASUS dezvaluie doua placi grafice concepute pentru performante de gaming premium
3/36247
calendar_month 27 Feb 2024, 14:30


ASUS a a dezvaluit TUF Gaming AMD Radeon™ RX 7900 GRE si ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE, doua placi grafice concepute pentru performante de gaming premium.

Echipament cu placa grafica TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE

Utilizatorii care doresc o racire maxima cu functionare silentioasa nu trebuie sa caute mai departe decat placa grafica TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE. Cu 5120 de procesoare de flux si ceasuri de pana la 2052 MHz (sau 2391 MHz in modul OC) 1, aceasta placa este gata sa ofere performante excelente in cele mai recente jocuri. Jucati la rezolutii mai mari cu texturi mai detaliate datorita celor 16 GB de GDDR6 VRAM pe o magistrala de 256 de biti si bucurati-va de grafica de top in toata gloria lor.

Designul TUF Gaming straluceste cel mai mult atunci cand vine vorba de racire, datorita unui design metalic cu 2,96 sloturi, cu un radiator mare si o placa din spate ventilata, care permite evacuarea caldurii din spatele cardului. Trei ventilatoare Axial-tech cu 11 lame ofera flux de aer ridicat si presiune statica atunci cand functioneaza si se opresc complet atunci cand sunt sub sarcini reduse, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de computerul lor in liniste si pace. Comutatorul Dual BIOS al cardului le permite utilizatorilor sa aleaga intre moduri selectate axate pe performanta si functionare silentioasa, pentru a se potrivi propriilor gusturi personale.

Placa grafica TUF Gaming AMD Radeon RX 7900 GRE este alimentata prin doi conectori de alimentare cu 8 pini, oferind o compatibilitate larga cu sursa de alimentare aleasa de utilizator. De exemplu, seria TUF Gaming Gold , care incepe de la 750 de wati , este o optiune excelenta pentru acest card puternic. In plus, cu accente RGB compatibile cu Aura Sync incorporate, utilizatorii isi pot coordona iluminarea placii lor grafice cu restul sistemului lor pentru un aspect personalizat si unificat.

Performanta mare intr-un pachet mic cu placa grafica ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE

Pentru utilizatorii care cauta o performanta excelenta pe dolar - ca sa nu mai vorbim de performanta pe inch de volum - placa grafica ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE pune grafica AMD Radeon de ultima generatie intr-o placa cu doua ventilatoare, perfecta pentru a fi conectata in orice versiune datorita compatibilitatea sa larga a carcasei. Indiferent daca construieste un sistem Mini-ITX compact sau un turn mai standard, ASUS Dual AMD Radeon RX 7900 GRE ofera acelasi GPU excelent ca si fratele sau mai mare, cu aceleasi procesoare de stream 5120 si 16 GB de VRAM.

Cu ceasuri de pana la 2013 MHz (sau 2366 MHz in modul OC), acest card este gata sa faca fata cu orice utilizator ii arunca, in timp ce ventilatoarele duble Axial-tech mentin lucrurile reci in timpul jocurilor intense sau silentioase la sarcini mai mici. Un comutator BIOS dublu le permite utilizatorilor sa prioritizeze performanta sau acustica pentru o functionare personalizata care se potriveste nevoilor lor unice. Jucatorii il pot asocia cu o sursa de alimentare din seria ASUS Prime Gold pentru o furnizare de energie fiabila si stabila, cu o estetica retro-futurista similara, care iese in evidenta din multime.
 
Note: 

1. Boost Clock Frequency este frecventa maxima care poate fi atinsa pe GPU care ruleaza o sarcina de lucru intensa. Cresterea posibilitatii, frecventa si durabilitatea ceasului vor varia in functie de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la: conditiile termice si variatia aplicatiilor si a sarcinilor de lucru. GD-151