ASUS anunta solutii complete pentru creatorii de continut, echipate cu ecrane OLED si Windows 11
7/7706
calendar_month 03 Sep 2021, 09:21
Inovațiile prezentate de ASUS în evenimentul „Create the Uncreated" îmbunătățesc fluxurile de lucru și sporesc productivitatea tuturor creatorilor de conținut.

PUNCTE CHEIE

  • Ecosistemul cuprinzător ProArt a fost extins cu ProArt Studiobook 16 și Pro 16, ProArt Station PD5, ProArt Display PA147CDV și OLED PA32DC, ProArt X570-Creator WiFi și ProArt Projector A1

  • Noile serii de laptopuri pentru creatori - inclusiv ProArt Studiobook, Zenbook Pro și Vivobook Pro - îmbunătățesc fluxurile de lucru și cresc productivitatea profesioniștilor creativi

  • ASUS introduce uimitoarele ecrane OLED (până la 16:10 4K) în cadrul seriilor ProArt Studiobook, Zenbook și Vivobook, acoperind atât modelele destinate creatorilor avansați, cât și laptopurile de zi cu zi, precum și noul ZenScreen OLED MQ13AH

  • Noile modele ProArt Studiobook și ProArt Mouse debutează cu ASUS Dial pentru a le oferi creatorilor un control instantaneu și precis, cu vârful degetelor, asupra parametrilor din aplicațiile specializate în editarea de conținut

  • ASUS colaborează cu Adobe pentru a oferi abonamente gratuite de 3 luni și 1 lună la Adobe Creative Cloud® pentru anumite produse selectateCu ocazia evenimentului „Create the Uncreated", ASUS a anunțat extinderea majoră a ecosistemului său de soluții destinate creatorilor de conținut - inclusiv o gamă mai cuprinzătoare de noi produse ProArt, mai multe laptopuri și PC-uri cu Windows 11 pentru utilizatorii profesioniști și creatorii de conținut, precum și o ofertă completă de notebook-uri cu ecrane OLED.

Reunind noi laptopuri, ecrane, periferice, un desktop, un proiector și o placă de bază, noua serie le permite tuturor creatorilor de conținut să se dezvolte prin fluxuri de lucru optime și inovații unice.

"În esența noastră, suntem niște inovatori care se mândresc să transpună în viață cele mai bune idei. Așadar, gama lansată astăzi aduce experiențe incredibile pentru creatori, de la niște creatori - pentru a transforma imaginația în realitate", a declarat Samson Hu, co-CEO ASUS.


"Noile serii ASUS Zenbook, Vivobook și ProArt Studiobook vor inspira creatorii de conținut prin puterea și performanța lor", a declarat Nicole Dezen, Vice-Președinte, Device Partner Sales, Microsoft Corp. "Având posibilitatea de a face upgrade la Windows 11, utilizatorii vor experimenta noi niveluri de productivitate și creativitate."


Pentru a le oferi posibilități extinse creatorilor, ASUS continuă să pună în valoare parteneriate puternice. În calitate de partener cheie, NVIDIA® oferă GPU-urile de top NVIDIA RTX™, precum și cel mai bun suport pentru creatori cu NVIDIA Studio - inclusiv accelerări de aplicații, drivere dedicate Studio și aplicații exclusive precum NVIDIA Broadcast și Omniverse™. Toate noile laptopuri și PC-uri vor fi livrate cu Windows 11, sau vor fi eligibile pentru upgrade gratuit atunci când noul sistem de operare va fi disponibil.

Soluții cuprinzătoare ProArt

Având misiunea de a furniza soluții profesionale complete pentru creatori, ASUS ProArt pune în valoare pasiunea utilizatorilor de a da frâu liber creativității și împinge limitele posibilităților artistice. Pro reprezintă fundamentul creativității care susține diverse forme de artă, în timp ce Art se referă la creativitatea fără limite. Noile soluții ProArt sunt proiectate să elimine barierele din calea creativității prin design și performanțe incredibile, iar ecosistemul în plină dezvoltare se adresează atât creatorilor aflați mereu în mișcare, cât și celor care preferă să lucreze în spațiul lor de lucru dedicat. Noile laptopuri ProArt au fost validate de NVIDIA Studio pentru a asigura cea mai bună performanță și cea mai mare disponibilitate chiar și în cazul celor mai exigenți creatori.Oferind o mobilitate excepțională, laptopurile ProArt Studiobook Pro 16 OLED și ProArt Studiobook 16 OLED, monitorul ProArt PA147CDV, mouse-ul ProArt MD300 și mouse pad-ul ProArt PS201 sunt concepute pentru fluxuri de lucru și stiluri de viață în mișcare. La întoarcerea în studio, desktop-ul ProArt Station PD5 și placa de bază ProArt X570-Creator WiFi oferă o putere de calcul incredibilă pentru creșterea productivității; ProArt Display OLED PA32DC, primul monitor OLED din lume cu calibrare automată, redă imagini realiste; iar ProArt Projector A1 - primul proiector din lume Calman Verified- asigură o redare a imaginilor în culori realiste. Pentru a-i ajuta pe creatori să se dezvolte și să își sporească productivitatea și eficiența, ASUS Dial și-a făcut apariția pe noile modele ProArt Studiobook și pe mouse-ul ProArt MD300, după debutul inițial la CES 2021 pe monitorul ProArt PA148CTV. ASUS Dial este o soluție exclusivă care le oferă creatorilor o modalitate intuitivă, precisă și rapidă de a face ajustări în aplicațiile creative, rămânând concentrați pe viziunea lor artistică.

Gamă extinsă de laptopuri pentru creatori

Pe lângă lansarea noilor soluții ProArt, ASUS anunță și alte laptopuri pentru creatori - modelele din seria Zenbook Pro, Vivobook Pro X și Vivobook Pro – punând la dispoziție o ofertă mai cuprinzătoare pentru a satisface nevoile unei palete mai largi de creatori și pentru a se potrivi mai multor scenarii de utilizare. Pentru creatorii extrem de mobili, laptopurile din seria Zenbook Pro Duo sunt adevărați maeștri ai multitasking-ului, în timp ce creatorii lifestyle se pot bucura de Vivobook Pro X, cele mai puternice modele pentru creativitate dezlănțuită, și Vivobook Pro pentru imagini vii și performanțe ridicate. Aceste laptopuri destinate creatorilor de conținut sunt îmbunătățite cu funcții special concepute pentru munca de creație, precum facilitatea unică ASUS Dial și software-ul exclusivist ProArt Creator Hub, fiind, de asemenea, produse validate NVIDIA Studio.

Parteneriat cu Adobe

Pentru a pune în evidență cele mai bune soluții ProArt și de creație, ASUS a oficializat în cadrul evenimentului de lansare parteneriatul cu Adobe anunțând abonamente gratuite2 de trei luni și o lună pentru pachetul Adobe Creative Cloud® pentru anumite produse ASUS. Această subscripție permite accesul la peste 20 de aplicații Adobe populare, inclusiv Photoshop®, InDesign® și Premiere Rush®, precum și furnizarea a 100 GB de stocare în cloud, acces la Adobe Fonts și alte servicii. Această colaborare a facilitat, de asemenea, integrarea perfectă a soluției ASUS Dial cu Adobe Photoshop, Lightroom Classic®, After Effects® și Premiere Pro®, permițându-le creatorilor să opereze mai eficient și mai precis în aceste aplicații avansate.

Ofertă completă de soluții cu ecrane OLED

ASUS este primul brand care oferă o gamă completă de dispozitive cu ecrane OLED și furnizează de la laptopuri puternice pentru creatori până la modele mainstream de tip "on-the-go", punând la dispoziție cele mai bune ecrane pentru o mare varietate de utilizatori și creatori. Seria Vivobook Pro este, de asemenea, prima gamă de laptopuri OLED din lume cu certificare VESA DisplayHDR 6003. Redând culori realiste, imagini vii și cu o emisie redusă de lumină albastră, dispozitivele ASUS OLED îmbunătățesc fluxurile de lucru creative cu o precizie grafică excepțională și experiențe vizuale incredibile. Noile laptopuri și ecrane ASUS cu tehnologie OLED includ întreaga serie Studiobook pentru creatorii profesioniști care caută culori perfecte; Vivobook Pro 14X/16X OLED și Pro 14/15 OLED pentru pasionații de creație și gameri; Zenbook 14X OLED și 14 Flip OLED pentru ultra-portabilitate și flexibilitate; ExpertBook B5 OLED și B5 Flip OLED pentru utilizatorii din mediul de afaceri care urmăresc niveluri de claritate fără precedent atunci când lucrează cu clienții; și ZenScreen OLED MQ13AH – un monitor portabil suplimentar pentru utilizatorii aflați în mișcare.
Cu o gamă cuprinzătoare de soluții care le optimizează munca, ASUS aduce inovații incredibile ce le permit creatorilor să transforme imaginația în realitate.

Produsele inovatoare prezentate în cadrul evenimentului:

ProArt Station PD5

ASUS ProArt Station PD5 este un PC desktop elegant, puternic și modern pentru acasă sau la birou. Este proiectat de la zero pentru a îmbunăți fiecare demers de creație. Cu un procesor performant Intel Core i9 din generația a 11-a și placă grafică NVIDIA GeForce RTX™ 3070 sau A2000, ProArt Station PD5 poate face față oricărui task creativ, de la editare audio și video la modelarea 3D hardcore. Oferă un design prietenos cu utilizatorul, inclusiv indicatoare LED ASUS Lumiwiz™, un sertar pentru hard disk operabil fără unelte și un scut pentru butonul de alimentare pentru a preveni atingerile accidentale, asigurând fluxuri de lucru fluide și o productivitate superioară.

ProArt Display OLED PA32DC

ProArt Display OLED PA32DC este primul monitor OLED din lume cu un colorimetru încorporat pentru calibrarea automată. Panoul OLED de 31,5 inchi 4K (3840x2160) HDR Pure RGB Stripe oferă o rată de contrast de 1.000.000:1 și vizează VESA DisplayHDR™ 400 True Black. Cu o structură OLED cu autoemisie, panoul oferă un răspuns nativ de 0,1 ms și o acuratețe cromatică excepțională cu o gamă de culori DCI-P3 și Adobe RGB de 99%, precum și o adâncime de culoare reală de 10 biți. Pe lângă afișajul OLED, monitorul suportă mai multe formate HDR pentru imagini realiste. Colorimetrul încorporat dispune de un proces simplu de calibrare a culorilor cu ajutorul software-ului ProArt 2.0, oferind o integrare perfectă cu software terț, cum ar fi Calman și Light Illusion ColourSpace CMS. Fiecare monitor este livrat cu pre-calibrare din fabrică în HDR și SDR, iar pentru munca critică din punct de vedere al culorilor, ecranul poate trimite notificări utilizatorilor pentru a le reaminti de recalibrare. Pentru o experiență îmbunătățită, clemele pentru cabluri permit organizarea și depozitarea cu ușurință a cablurilor, fiecare PA32DC fiind livrat cu un paravan pentru monitor pentru a minimiza reflexiile.

ProArt Display OLED PA32DC este conceput pentru a oferi tot ce e mai bun în domeniu diverșilor creatori de conținut. Pentru studiourile profesionale, PA32DC poate fi reglat în modul monitor de referință pentru o configurație tradițională. Acesta îmbunătățește scenariile de pe platou prin afișarea tuturor tipurilor de formate - de la SDR la HDR - într-un singur monitor, iar designul cu mâner metalic permite ca ecranul să fie ușor de transportat și mutat în diferite poziții. Atunci când este utilizat ca monitor de zi cu zi, poate fi montat pe suportul său pentru o amplasare ergonomică.

ProArt X570-Creator WiFi

ProArt X570-Creator WiFi este o placă de bază concepută pentru profesioniștii din domeniul creativ, pentru a face față sarcinilor de lucru ce necesită mai multe fire de execuție, cum ar fi modelarea 3D, randarea, texturarea, post-producția și transcodarea. Placa utilizează 14+2 trepte de alimentare și un design complet de răcire pasivă, care include radiatoare VRM robuste pentru menținerea temperaturilor scăzute în timpul sarcinilor solicitante, precum și un PCH răcit pasiv care reduce și mai mult zgomotul. De asemenea, vine cu o conectivitate puternică - inclusiv Thunderbolt 4, Ethernet 10G și 2,5G la bord, WiFi 6E, cinci porturi USB 3.2 Gen 2 și trei sloturi PCIe 4.0 M.2 - care permit transferuri rapide de date și opțiuni de stocare extinse. În plus, pentru studiourile profesionale de design și creație, funcția avansată de gestionare a porturilor USB din ASUS Control Center Express previne scurgerile de date și resurse importante.

Proiectorul ProArt A1

ProArt Projector A1 este alegerea perfectă pentru profesioniștii din domeniul creației care se bazează pe acuratețea ridicată a culorilor pentru a se asigura că proiectele lor vor ieși așa cum și le-au imaginat. Este primul proiector profesional Calman Verified, fiind pre-calibrat din fabrică la Delta E

ProArt Studiobook Pro 16 OLED (W7600, W5600)

Cu puterea unui procesor din seria AMD Ryzen™ 5000 (W5600) sau Intel® Xeon® de generația a 3-a pentru stații de lucru (W7600), ProArt Studiobook Pro 16 OLED simplifică munca în cazul aplicațiilor super-complexe de randare fotorealistă, vizualizare, simulare sau analiză, ce necesită multe fire de execuție. O placă grafică NVIDIA RTX A2000 (W5600) sau A5000 (W7600) oferă putere fiabilă în procesarea graficii 3D de nivel profesional, depășind cu brio cele mai dificile sarcini, cum ar fi modelele CAD complexe, proiectarea 3D a produselor sau editarea video de înaltă rezoluție. Urmărind nevoile riguroase ale creatorilor profesioniști, laptopul este certificat ISV pentru a suporta cele mai importante aplicații creative standard din industrie și utilizează driverele NVIDIA Studio pentru o performanță maximă, fiabilitate solidă și o compatibilitate software extinsă.

Pentru imagini de nivel profesional, ecranul 4K OLED HDR HDR 16:10 de 16 inchi acoperă 100% gama de culori DCI-P3, având certificări PANTONE® Validated și Calman Verified, împreună cu precizia culorilor Delta-E
Beneficiind de ASUS Dial - primul controller rotativ pe un laptop4, ProArt Studiobook Pro 16 OLED permite controlul rapid, intuitiv și precis în aplicațiile creative Adobe compatibile, inclusiv Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic și After Effects.

Pentru o conectivitate de ultimă generație, laptopul dispune de SSD-uri ultra-rapide PCIe® 3.0 x4 sau PCIe 4.0 x4, până la 64 GB de memorie RAM DDR4 la 3200 MHz și cele mai noi porturi Thunderbolt™ 4 (W7600) sau USB 3.2 Gen 2 Type-C® (W5600), plus HDMI® 2.1 și un cititor de carduri SD Express 7.0.

ProArt Studiobook 16 OLED (H7600, H5600)

Pentru a putea transpune în realitate viziunile creative, ProArt Studiobook 16 OLED apelează la procesoarele puternice AMD Ryzen seria 5000 (H5600) sau Intel Core™ i9 (H7600) și la grafica rapidă NVIDIA GeForce RTX 3070 (H5600) sau 3060 (H7600). Laptopul utilizează driverele NVIDIA Studio pentru o stabilitate remarcabilă, asigurând o performanță maximă, o fiabilitate solidă și o compatibilitate software extinsă.

Ecranul 4K OLED HDR HDR 16:10 de 16 inchi oferă imagini uimitoare cu 100% acoperire DCI-P3, certificări PANTONE Validated și Calman Verified, precizia culorilor Delta-E
Pentru eficientizarea fluxurilor creative, laptopul este echipat cu ASUS Dial pentru ajustări rapide și intuitive în aplicațiile Adobe compatibile, precum Photoshop, Premiere Pro, Photoshop Lightroom Classic și After Effects.

ProArt Studiobook 16 OLED oferă, de asemenea, o conectivitate extinsă cu SSD-uri ultra-rapide PCIe 3.0 x4 sau PCIe 4.0 x4, până la 64 GB de memorie RAM DDR4 la 3200 MHz și cele mai recente porturi Thunderbolt 4 (H7600) sau USB 3.2 Gen 2 Type-C (H5600), plus HDMI 2.1 și un cititor de carduri SD Express 7.0.

Mouse-ul ProArt MD300 și mouse pad-ul ProArt PS201

ProArt MD300 este primul mouse ASUS suport pentru ASUS Dial, permițându-le creatorilor să facă ajustări rapide și precise ale setărilor. Mouse-ul are pe lateral o rotiță de rulare și prezintă mai multe butoane, inclusiv unul mare central independent, cu comutatoare de nivel de gaming. Oferind răspuns rapid la click, comutatoarele au o durată de viață de 50 de milioane de click-uri, iar cele utilizate în butoanele din stânga și din dreapta sunt înlocuibile în cazul în care această perioadă e depășită. De asemenea, mouse-ul oferă o urmărire rapidă și precisă pe aproape orice suprafață, având un senzor laser cu până la 4200 dpi și cu o rată de eșantionare de până la 1000 Hz.
Mouse pad-ul ProArt PS201 dispune de doi magneți în partea superioară dreaptă și stângă a suprafeței pentru a menține pe poziție căștile, instrumentele metalice sau chiar un stylus, iar suprafața lui este tratată cu ASUS AntiBacterial Guard, fiind durabilă și ușor de curățat. Baza din silicon se prinde de majoritatea suprafețelor pentru a menține mouse pad-ul la locul său, servind de asemenea, ca un card gri pentru realizarea balansului de alb și a expunerii camerei foto.

ProArt Display PA147CDV

Monitorul portabil de 14 inchi ProArt Display PA147CDV cu raport 32:9 și Calman Verified îmbunătățește productivitatea mobilă a profesioniștilor din domeniul creativ, prin cuplarea lui la un laptop pentru extinderea spațiului de afișare. Funcția ASUS Dial și panoul virtual de control de pe afișaj facilitează munca creatorilor de conținut prin controale și comenzi rapide pentru ajustarea și eficientizarea fluxurilor de lucru în software-ul Adobe compatibil5. De asemenea, monitorul redă cu o gamă de culori 100% sRGB și Rec. 709 și este pre-calibrat din fabrică pentru a oferi acuratețea culorilor Delta E
Pentru o interacțiune convenabilă cu vârful degetelor și cu un stylus, panoul tactil cu 10 puncte de atingere suportă tehnologia Microsoft Pen Protocol 2.0 (MPP). În privința conectivității, două porturi USB-C oferă intrarea audio, video și alimentarea prin intermediul unui singur cablu, alături de un port HDMI pentru conectarea la alte surse de intrare. Pentru utilizarea ușoară în deplasări, PA147CDV are un suport mecanic în curs de brevetare care îl susține pentru a oferi unghiuri de vizualizare și poziții confortabile oriunde ar fi utilizat.

Vivobook Pro 14X/16X OLED (M7400, M7600, N7400, N7600)

Creatorii de conținut vor fi pregătiți pentru provocările viitorului cu Vivobook Pro 14X/16X OLED, cel mai puternic dispozitiv pentru creativitatea dusă la nivelul următor. Vivobook Pro 14X/16X OLED oferă viteza și acuratețea necesare pentru a pune în practică viziunile creative, având un ecran NanoEdge 4K OLED de 14 sau 16 inchi, procesoare mobile AMD Ryzen 5000 H sau Intel Core™ i7 și grafică până la NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti. Facilitatea exclusivă DialPad permite un control precis și intuitiv al instrumentelor creative, iar sistemul de răcire cu două ventilatoare și o baterie de mare capacitate de până la 96 Wh, le dă posibilitatea utilizatorilor să lucreze în liniște și fără a fi deranjați.

Modelele Vivobook Pro 14X/16X OLED sunt disponibile în opțiunile de culoare 0° Black și Cool Silver cu metal anodizat sau cu textura Meteor White și Comet Grey, inspirând utilizatorii să dea frâu liber imaginației pentru un viitor luminos și colorat.

Vivobook Pro 14/15 OLED (M3401, M3500, K3400, K3500)

Cu un stil modern și unic, seria Vivobook Pro 14/15 OLED se evidențiază prin cele două opțiuni de culoare distincte, Quiet Blue sau Cool Silver, transmițând vibrații luminoase și pozitive. Cu un ecran OLED NanoEdge 2,8K/FHD uimitor de 14 sau 15 inchi și cu un sunet impresionant certificat Harman Kardon, Vivobook Pro 14/15 OLED captivează utilizatorii indiferent că lucrează sau se joacă. Laptopurile ultra-stilate Vivobook Pro 14/15 OLED ajută utilizatorii să își atingă adevăratul potential, dispunând de cele mai recente procesoare mobile AMD Ryzen 5000 H sau Intel Core™ i7, grafica NVIDIA GeForce RTX 3050, sistemul de răcire cu două ventilatoare și conexiunea ultra-rapidă WiFi 6

Zenbook Pro Duo 15 OLED

Zenbook Pro Duo 15 OLED (UX582) este un laptop foarte performant de 15,6 inchi care introduce noul ASUS ScreenPad™ Plus înclinabil, un ecran tactil secundar de 14 inchi întins pe întreaga lungime, cu o lizibilitate îmbunătățită, care funcționează perfect în tandem cu ecranul tactil principal 4K OLED HDR NanoEdge 4K OLED HDR pentru multitasking fără efort. Software-ul ScreenXpert 2 actualizat de pe ScreenPad Plus introduce noi funcții puternice, inclusiv aplicația ASUS Control Panel care promite să revoluționeze fluxurile de lucru creative. Zenbook Pro Duo 15 OLED oferă performanțe excelente, având un procesor ce urcă în gamă până la Intel Core i9 și până la cea mai nouă grafică discretă NVIDIA GeForce RTX 3070 de nivel profesional, simplificând sarcinile creative solicitante.

Zenbook 14X OLED and Zenbook 14 Flip OLED

Orice activitate devine mai luminoasă și mai clară cu Zenbook 14X OLED și Zenbook 14 Flip OLED, laptopuri subțiri, ușoare și compacte, cu ecrane tactile 4K OLED HDR NanoEdge 16:10 4K OLED care afișează un negru pur și cele mai vii culori. Echipate cu procesoare Intel Core de generația a 11-a sau cu procesoare din seria AMD Ryzen 5000 H, aceste laptopuri oferă performanțe maxime cu ASUS Intelligent Performance Technology, în timp ce balamaua proiectată cu precizie 180° ErgoLift, ScreenPad și NumberPad asigură o experiență de utilizare premium. Zenbook 14X OLED și Zenbook 14 Flip OLED luminează munca sau joaca, oriunde.

ExpertBook B5 OLED și ExpertBook B5 Flip OLED

Tradiționalul ASUS ExpertBook B5 OLED și versatilul ExpertBook B5 Flip OLED sunt construite pentru a aborda cu stil lumea afacerilor. Ambele laptopuri dispun de un șasiu minimalist prelucrat cu precizie, care împinge limitele portabilității. ExpertBook B5 Flip OLED beneficiază în plus de un ecran rabatabil la 360° pentru o flexibilitate maximă. Notebook-urile sunt pregătite pentru călătoriile de afaceri, oferind o uimitoare durată de viață a bateriei pentru întreaga zi și fiind proiectate cu multiple tehnologii de ultimă oră pentru a îmbunătăți eficiența muncii în deplasare. Printre acestea se numără procesorul Intel Core de generația a 11-a, anularea zgomotului de fond prin AI, suportul RAID dual-SSD, ASUS NumberPad 2.0 și panoul OLED care redă imagini uimitoare în orice context. Laptopurile sunt, de asemenea, dotate cu funcții de protecție a confidențialității și a datelor de afaceri, inclusiv un senzor de amprentă integrat și un chip TPM 2.0. ExpertBook B5 OLED și ExpertBook B5 Flip OLED sunt partenerii puternici și portabili perfecți pentru lumea corporatistă.

ZenScreen OLED MQ13AH și MQ16AH

ASUS ZenScreen OLED MQ13AH este primul monitor portabil OLED de 13 inchi din lume, având o rată de contrast ridicată de 1.000.000:1, acoperire 100% DCI-P3, acuratețea culorilor HDR10 și Delta E
ASUS ZenScreen OLED MQ13AH are un profil super-subțire, de doar 5 mm în partea cea mai îngustă, fapt ce îl face ideal pentru utilizarea mobilă. Tehnologia cu senzor de proximitate reduce intensitatea ecranului atunci când monitorul nu este utilizat, pentru a economisi energie, iar ecranul se poate conecta la diferite dispozitive prin intermediul unui port mini HDMI și a 3 interfețe USB-C - două cu DisplayPort™ Alt Mode și unul cu suport pentru încărcare. De asemenea, porturile sunt amplasate pe ambele părți, îmbunătățind gestionarea cablurilor și oferind o mai mare flexibilitate de configurare. Pentru mai multă ușurință în utilizare, un soclu încorporat pentru trepied și carcasa inteligentă pliabilă le permit utilizatorilor să ajusteze monitorul la unghiul de vizualizare preferat.

Link pentru revizionarea evenimentul online: https://youtu.be/BN5JYRCLa-E

Note:
1 ProArt Projector A1 este deja disponibil.
2 Se aplică termeni și condiții. Pentru mai multe detalii acesați: https://www.asus.com/content/asus-offers-adobe-creative-cloud
3 Toate ecranele Vivobook Pro 16" sunt certificate VESA DisplayHDR 500 True Black; Modelele de 14" și 15" Vivobook Pro au ecrane certificate VESA DisplayHDR 600 True Black.
4 Pe baza ofertei curente de laptopuri pentru creatori din septembrie 2021, cu un control fizic integrat rotativ care funcționează împreună cu un touch pad cu 3 butoane și cu suport pentru stylus pentru a oferi controlul complet creatorilor.
5 Suportă Adobe Photoshop, Photoshop Lightroom Classic, Premiere Pro și After Effects. Necesită ProArt Creator Hub.