ASUS anunta placa grafica SSD Dual GeForce RTX 4060 Ti
3/35544
calendar_month 22 Nov 2023, 14:00


Prima placa grafica din lume care include un slot de unitate M.2 NVMe, performanta termica optimizata si imbunatatita

- SSD ASUS Dual GeForce RTX ™ 4060 Ti include un slot M.2 NVMe ® cu un tampon termic premontat pentru utilizarea extinsa a radiatorului placii grafice
- Daca placa de baza a unui utilizator si unitatea NVMe accepta ambele PCIe ® 5.0, unitatea va functiona la viteze PCIe 5.0
- Testarea ASUS arata o reducere a temperaturii de pana la 6°C fata de o unitate NVMe instalata pe o placa de baza
 
ASUS a anuntat astazi Dual GeForce RTX™ 4060 Ti SSD, prima placa grafica din lume echipata cu un slot M.2, permitand o actualizare fara probleme de racire pentru unitatile NVMe® de inalta performanta.
 
Stocare M.2 reimaginata

In esenta, acest card are toate aceleasi caracteristici uimitoare ca ASUS Dual GeForce RTX 4060 Ti 8GB. Core-urile RT de a treia generatie si nucleele Tensor de a patra generatie, care ofera acum DLSS 3.5 si generarea de cadre, genereaza experiente incredibil de captivante de ray tracing in timp real, permitand acestei placi grafice sa depaseasca limitele cat de bune pot arata jocurile moderne. Gazduit intr-un design elegant cu 2,5 sloturi care necesita doar un singur conector de alimentare PCIe® cu 8 pini, SSD-ul Dual GeForce RTX 4060 Ti se poate potrivi cu usurinta in aproape orice constructie existenta .

Adevarata vedeta a serialului, totusi, se ascunde intr-un decupaj special de pe spatele cardului. Cu suport pentru unitati NVMe de dimensiunea M.2 2280, SSD-ul Dual GeForce RTX 4060 Ti este prima placa grafica pentru consumatori care ofera un slot SSD la bord. Cand o unitate M.2 este montata pe SSD-ul Dual GeForce RTX 4060 Ti, aceasta poate inlocui slotul M.2 al procesorului de pe placa de baza. Acest lucru vine cu cateva motive convingatoare pentru a trece la o solutie M.2 montata pe GPU.

Performanta compacta de racire

In timp ce RTX 4060 Ti este un GPU compatibil cu PCIe 4.0, daca atat placa de baza, cat si unitatea NVMe din sistemul unui utilizator accepta PCIe 5.0, unitatea va functiona la viteza maxima PCIe 5.0. Din acest motiv, ASUS recomanda instalarea SSD-ului Dual GeForce RTX 4060 Ti in slotul PCIe de sus de pe placa de baza, asigurand comunicarea directa cu procesorul. Fara nicio performanta grafica afectata in joc si fara penalitati de citire/scriere pentru stocare, acest card este o solutie simpla pentru cei care au nevoie de stocare de mare viteza si pe termen lung in masinile lor de jocuri.

De ce nu instalati aceasta unitate pe placa de baza in sine? SSD-ul Dual GeForce RTX 4060 Ti este echipat cu ventilatoare duale Axial-tech care mentin cardul sa functioneze la rece atunci cand este in joc, dar aceste ventilatoare puternice reduc si temperaturile de functionare ale unitatii M.2, spre deosebire de sloturile M.2 traditionale ale placii de baza. Dual GeForce RTX 4060 Ti SSD vine cu o placa termica premontata in slotul M.2, permitand unitatilor M.2 instalate sa intre direct in radiatorul placii grafice si in potentialul sau masiv de racire. Testarea ASUS a scos la iveala temperaturi cu pana la 40% mai scazute pe unitati atunci cand sunt atasate la SSD-ul Dual GeForce RTX 4060 Ti, asigurand performante mai sustinute de citire/scriere decat sloturile M.2 standard montate pe placa de baza si asigurand stabilitate pe termen lung si in viitor.

 Specificatii ASUS DUAL-RTX4060TI-O8G-SSD

Motor grafic

NVIDIA ® GeForce RTX™​​ 4060 Ti

CUDA Cores

4352

OpenGL® _

4.6

Ceasul motorului

Mod OC: 2595 MHz

Mod implicit: 2565 MHz

Interfata de memorie

128 de biti

Memorie video

8 GB GDDR6

Viteza memoriei

18 Gbps

Stecher

1 x 8 pini

I/O

1 x HDMI® 2.1a

3 x DisplayPort™ 1.4a

Conformitate HDCP

HDCP 2.3

Digital Max. Rezolutie

7680 x 4320

Suport maxim de afisare

4

Suport NVLink/Crossfire

Nu este disponibil

PSU recomandat

650 wati

Autobuz Standard

PCIe® 4.0 _

Continutul pachetului

1 x card de colectare

1 x manual SpeedSetup

1 x Manual de instalare

1 x card de multumire

1 x capac metalic SSD

1 x pachet de piese

Software

Driver ASUS GPU Tweak III si GeForce Game Ready si Studio Driver; va rugam sa descarcati tot software-ul de pe site-ul de asistenta globala ASUS.

Sloturi PCIe ocupate

2.5

Dimensiunile cardului

227,2 x 123,24 x 53 mm

Dimensiunile ambalajului

368 x 220,5 x 68 mm

greutatea produsului

0,716 kg (numai card)

1.193 kg (cu ambalaj)

Note

Recomandarile privind puterea se bazeaza pe o configuratie de sistem GPU si CPU complet overclockata.

Pentru o sugestie mai personalizata, va rugam sa utilizati functia „Alegeti dupa putere” de pe pagina de destinatie ASUS PSU: https://rog.asus.com/event/PSU/ASUS-Power-Supply-Units/index.html

Toate specificatiile pot fi modificate fara notificare. Va rugam sa verificati cu furnizorii locali pentru oferte exacte. Este posibil ca produsele sa nu fie disponibile pe toate pietele. Daca nu utilizati cele mai recente si actuale specificatii ale produselor ASUS, veti fi responsabil pentru toate pierderile si daunele reclamate de terti catre ASUS pe baza reclamelor false sau a oricaror alte probleme cauzate de utilizarea specificatiilor false ale produselor ASUS.

Certificari de mediu

S-AT2-001, GreenASUS, Standard tehnic fara substante periculoase (HSF) (RoHs global, RoHS China, REACH UE, J-MOSS)

DEEE

Certificari de reglementare

FCC, CE, C-TICK, BSMI, KCC, VCCI