ASUS anunta carcasa TUF Gaming GT302 ARGB pentru computere de inalta performanta
3/36302
calendar_month 07 Mar 2024, 13:25


ASUS a prezentat TUF Gaming GT302 ARGB, o carcasa care faciliteaza construirea unui PC de inalta performanta, cu o racire excelenta. Pregatit pentru o racire excelenta imediata, echipat pentru o compatibilitate larga cu piesele de inalta performanta si construit cu atentie in interior si in exterior pentru o experienta usoara de bricolaj pe computer, GT302 ARGB reseteaza asteptarile pentru o carcasa standard.

Racire excelenta

Majoritatea constructorilor de PC-uri pun accent pe racire pentru a asigura un echilibru excelent intre performanta si functionare silentioasa. TUF Gaming GT302 ARGB ofera utilizatorilor o baza superba pentru racirea high-end. Aceasta incepe cu un panou frontal conceput in primul rand pentru a maximiza eficienta fluxului de aer. Este construit dintr-o plasa patrata larg deschisa, cu porozitate mare, care lasa spatiu suficient pentru intrarea aerului proaspat intr-un computer. Patru ventilatoare de carcasa ARGB de 140 mm preinstalate deplaseaza aerul rece prin sasiu. Aceste ventilatoare sunt exceptional de groase, masurand 28 mm in adancime. Aceste ventilatoare furnizeaza o presiune statica de pana la 3 mmH 2 O si un flux de aer de 115 CFM pentru o racire excelenta cu functionare silentioasa.

TUF Gaming GT302 ARGB are, de asemenea, suficient spatiu pentru a instala un radiator mare de racire cu lichid de pana la 360 mm. Panoul superior este complet detasabil, astfel incat este usor de instalat si curatat radiatorul.

Compatibilitate variata

Nu toate sasiurile mid-tower sunt proiectate cu spatiu pentru a gazdui componente mai mari, ceea ce poate fi o problema pentru constructorii cu gust pentru GPU-uri high-end.

Cu TUF Gaming GT302 ARGB, optiunile sunt larg deschise. Suportul sau PCIe ® in doua cai poate fi folosit pentru a instala o placa grafica intr-o orientare orizontala - pana la 407 mm lungime. Este suficient de lung pentru a face fata chiar si a puternicului ROG Strix GeForce RTX 4090. Daca un utilizator opteaza pentru o orientare verticala, pot fi instalate placi de pana la 125 mm grosime.

In meniu sunt si placi de baza mai mari. GT302 ARGB poate fi montat pe placi de baza pana la placi E-ATX foarte mari (pana la 12 x 10,9 inchi). Sau, pentru utilizatorii care doresc sa instaleze o gama larga de unitati de stocare, suporturile versatile ale unitatii de stocare ale GT302 ARGB il fac usor. Cu fiecare dintre aceste suporturi, utilizatorii pot instala un HDD si un SSD in acelasi timp, permitand un amestec de doua SSD-uri de 2,5 inchi si doua HDD-uri de 3,5 inchi folosind doar doua suporturi.

Gata pentru o constructie BTF

Noul ecosistem ASUS de componente PC Back-to-The-Future (BTF) le permite utilizatorilor sa construiasca cu usurinta un PC care sa ascunda cablurile din vedere pentru un aspect ordonat - facut posibil de noile placi de baza care isi ascund conectorii pe partea din spate, mai degraba decat frontul. In cea mai mare parte, componentele standard pentru PC DIY vor functiona cu o placa de baza BTF, dar utilizatorii vor avea nevoie de un sasiu compatibil. Tava pentru placi de baza TUF Gaming GT302 ARGB va functiona cu placi de baza standard, dar include si decupaje necesare pentru a accesa conectorii de pe o placa de baza BTF.

Chiar daca utilizatorii nu primesc GT302 ARGB pentru o versiune BTF, optiunile extinse de gestionare a cablurilor vor fi apreciate. Un spatiu spatios de 37 mm este dedicat directionarii cablurilor. Bara de inel pentru cablu este construita cu trei curele mari care faciliteaza directionarea a doua seturi de cabluri. In plus, trei cleme mici de pe panoul lateral din spate ajuta la rutarea cablului cu 8 pini pentru procesor.
 
Experiente usoare de constructiePanoul superior detasabil al TUF Gaming GT302 ARGB, compatibilitatea larga a componentelor si optiunile de gestionare a cablurilor sunt doar cateva dintre multele modalitati prin care eficientizeaza procesul de construire a computerului. Chiar si simplul acces la componentele interne este usor, datorita panourilor laterale fara instrumente. TUF Gaming GT302 ARGB are, de asemenea, un header I/O frontal unificat pentru conectarea tuturor cablurilor simultan.

Conectivitate convenabila

Carcasa TUF Gaming GT302 ARGB ofera facilitati care depasesc cu mult procesul de construire. Este proiectat si pentru o utilizare confortabila de zi cu zi. O selectie bogata de porturi de pe panoul frontal faciliteaza conectarea unei casti si a altor periferice. Portul USB Type-C ® din fata este cablat pentru viteza — instalati o placa de baza cu un antet USB de 20 Gbps Type-C pentru a pune viteze de transfer exceptionale la indemana.

GT302 ARGB este disponibil fie pe negru, fie pe alb. Spre deosebire de unele modele albe concurente care folosesc aceleasi fire si cabluri ca si cele negre, GT302 ARGB foloseste cabluri albe pentru ventilatoarele carcasei si I/O fata, astfel incat utilizatorii sa se poata bucura de un aspect armonios si unificat. Cu oricare dintre optiunile de culoare, utilizatorii vor obtine flexibilitate cu aspectul PC-ului lor datorita panourilor laterale interschimbabile. Un panou contine o fereastra din sticla securizata, iar celalalt contine plasa, iar utilizatorii le pot pune pe orice parte a sasiului doresc.Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?