ASUS a prezentat TUF Gaming AMD Radeon RX 7600 XT si placile grafice ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 XT
3/35871
calendar_month 10 Ian 2024, 11:30   visibility 1728


Fac parte din familia de produse Radeon RX 7000. Dispunand de 16 GB de memorie GDDR6 de mare viteza, noile placi grafice ofera experiente de joc si raytracing rapide, fluide si uimitoare din punct de vedere vizual la 1080p si mai mult, gata sa dezlantuie creativitatea utilizatorilor in AI ce creaza continut. Aceste carduri ofera performante excelente de joc si accesibilitate serioasa la preturi, devenind completarea perfecta pentru o versiune noua sau actuala de PC pentru jocuri.

Performanta si fiabilitate dovedite: TUF Gaming AMD Radeon RX 7600 XT

Placa grafica TUF Gaming AMD Radeon RX 7600 XT este un plus incredibil pentru orice arsenal de jocuri, datorita radiatorului mare, placii din spate ventilata si designului cu trei ventilatoare. Datorita eficientei sale incredibile de racire, jucatorii nu vor fi niciodata distrasi in joc, iar ventilatoarele chiar se opresc complet in timpul sarcinilor usoare, cum ar fi navigarea pe web, pentru o functionare cu adevarat silentioasa cu tehnologia 0 dB. Un comutator BIOS dublu le permite jucatorilor sa prioritizeze cu usurinta performanta sau functionarea silentioasa, iar placa din spate din aluminiu ofera un stil TUF indraznet si un suport structural suplimentar, pentru un card care va rezista testului timpului in orice platforma de jocuri.

Dominatie cu doua ventilatoare: ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 XT

Daca un design cu trei ventilatoare este pur si simplu prea mare, placa grafica ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 XT imbina performanta arhitecturii RDNA™ 3 cu un design subtire si compact cu doua ventilatoare. Perfect pentru inlocuirea sistemelor existente sau pentru asocierea cu o carcasa SFF nou-nouta, acest card inca mentine temperaturile sub control datorita a doua ventilatoare Axial-tech si a aceleiasi tehnologii de 0dB gasite pe fratele sau TUF Gaming.

Aceste carduri sunt ambele construite cu tehnologia noastra Auto-Extreme, un proces de productie automatizat care permite ca toate lipirile sa fie finalizate intr-o singura trecere. Acest lucru reduce solicitarea termica asupra componentelor si evita utilizarea substantelor chimice dure de curatare, rezultand un impact mai mic asupra mediului, un consum mai mic de energie de fabricatie si un produs mai fiabil in general. 

Ramaneti pe tinta: tehnologia AMD HYPR-RX

Atat TUF Gaming AMD Radeon RX 7600 XT, cat si placile grafice ASUS Dual AMD Radeon RX 7600 XT accepta cele mai recente tehnologii software AMD, inclusiv tehnologia AMD HYPR-RX [1] . Acest lucru simplifica si gestioneaza interoperarea simultana a tehnologiilor AMD noi si existente - inclusiv AMD Fluid Motion Frames, AMD Radeon Super Resolution (RSR) si AMD Radeon Boost - pentru a obtine un efect de stivuire a performantei. Aceasta tehnologie incredibila face jocurile sa para mult mai fluide si mai receptive, permitand jucatorilor sa isi mentina ritmul mai natural decat oricand.

 
[1] AMD HYPR-RX functioneaza pe GPU-urile AMD Radeon™️ RX 7000 Series si mai noi sau pe APU-urile Ryzen 7040 Series cu grafica RDNA 3 integrata si mai noi. AMD HYPR-RX permite interoperarea diferitelor functii din cadrul software-ului AMD, functionand in acelasi timp, inclusiv Radeon Super Resolution, FidelityFX Super Resolution, Radeon Anti-Lag, Radeon Anti-Lag+ si Radeon Boost, acolo unde este cazul pentru anumite titluri. GD-225A.