hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  ASUS a lansat placa video GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II (disponibilitate si pret in Romania)

ASUS a lansat placa video GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II (disponibilitate si pret in Romania)

calendar_month 29 Mar 2013, 15:30
ASUS a anuntat modelul GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II ce dispune de un nucleu grafic NVIDIA GTX 650 Ti supratactat la 1085MHz si 2GB memorie GDDR5 pe interfata de 192 de biti.
Compatibil DirectX 11, produsul completeaza gama de placi video ASUS destinate gamerilor. Printre caracteristicile speciale ale noii placi grafice se numara racirea DirectCU II, care mentine temperaturile cu 20% mai joase fata de modelul de referinta GTX 650 Ti BOOST, componentele durabile Super Alloy Power si aplicatia GPU Tweak.

Designul termic ASUS confera stabilitate in rularea jocurilor high-end. Utilizand heat-pipe-uri de cupru in contact direct cu nucleul GTX 650 Ti, DirectCU II accelereaza disiparea caldurii, obtinandu-se temperaturi cu 20% mai joase comparativ cu placa video de referinta. Un ventilator de 80mm special selectat, dotat cu lame concepute sa reduca rezistenta, este fixat pe racirea DirectCU II, reducand la minimum vibratiile si zgomotul. Comparativ cu modelul de referinta, ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II este de trei ori mai silentios.

ASUS utilizeaza componente de alimentare proprietare care se comporta mai bine la caldura, la solicitarile jocurilor dar si in overclocking, prelungind durata de viata a produsului. Condensatorii solizi, bobinele cu miez solid si tranzistorii MOSFET intariti folosesc materiale exclusiviste ce conduc la o durata de viata de 1,5 ori mai mare comparativ cu placile de referinta si la o crestere a plajei de overclocking de 15%.
Exclusiv pe placile video ASUS, aplicatia GPU Tweak ofera o interfata prietenoasa, simplificand modul de ajustare a reglajelor placii grafice. Frecventele pentru nucleu, tensiunile si vitezele ventilatoarelor pot fi schimbate instant, iar profilurile multiple (specifice jocurilor) ajuta la crearea celor mai bune conditii de joc.

ASUS GeForce GTX 650 Ti BOOST DirectCU II va ajunge in Romania in cea de-a doua jumatate a lunii aprilie la un pret aproximativ de 830 lei (TVA inclusiv).
Sursa: Asus