hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  ASUS a anuntat noile sisteme compacte Mini PC PN52 si PN64

ASUS a anuntat noile sisteme compacte Mini PC PN52 si PN64

calendar_month 02 Feb 2022, 18:26
Cele mai recente modele Mini PC oferă performanțe puternice, fiind ideale pentru multiple scenarii de utilizare în zona comercială sau în mediul de afaceri.

PUNCTE CHEIE:


  • Mini PC PN64: Echipat cu procesor Intel® Core™ de generația a 12-a, cu suport pentru memoria RAM DDR5-4800 și pentru extinderea imaginii pe 4 ecrane prin HDMI.


  • Mini PC PN52: Echipat cu cel mai recent procesor AMD Ryzen™ din seria 5000H și prevăzut cu conectivitate cuprinzătoare și design multi-stocare


  • Ambele PC-uri beneficiază de facilitatea Two-Way AI Noise Cancelation pentru comunicații clare, precum și de un control avansat al ventilatoarelor pentru o mai bună disipare a călduriiASUS a anunțat modelele ASUS Mini PC PN64 și PN52, două sisteme compacte care oferă un mix excelent de performanță și estetică, totul în interiorul unei carcase cu un design unic, cu nervuri și margini zimțate, care le conferă un aspect ușor de integrat în orice birou sau spațiu comercial. Mini PC PN64 și PN52 excelează în segmentul PC-urilor cu volumul de 1 litru, având un aspect compact și un design al răcirii care asigură stabilitate pentru cele mai recente procesoare Intel și AMD.

Cu dimensiuni de doar 120 x 130 x 55,5 mm, cele două modele Mini PC sunt capabile să redea conținut video pe un număr de până la 4 ecrane în același timp și dispun de
opțiuni de conectivitate I/O cuprinzătoare. În plus, ambele modele încorporează facilitatea Two-Way AI Noise Cancelation care asigură comunicații vocale online cu o claritate de cristal între utilizator și interlocutorii săi.

Mini PC PN64 este echipat cu un procesor Intel Core™ de generația a 12-a care lucrează în tandem cu memorie RAM DDR5-4800. Sistemul suportă extensia imaginii pe maxim patru ecrane și include cinci porturi USB și unul configurabil, pentru a permite conectarea dispozitivelor de stocare sau a altor dispozitive pentru andocare. Oferind un grad sporit de flexibilitate, sistemul a fost proiectat pentru a permite acces facil la modulele de stocare și de memorie, pentru upgrade-uri rapide și comode.

Mini PC PN52 are la bază un procesor din cea mai recentă serie AMD Ryzen™ H, cu grafică integrată AMD Radeon™. Sistemul include două SSD-uri M.2 2280 și un HDD SATA de 2,5 inchi. PN52 dispune de două porturi HDMI și de șapte porturi USB, inclusiv un port USB 3.2 Gen 2 Type-C® care suportă DisplayPort™ 1.4 și alimentare la 120 de wați.

Cele două produse vor fi disponibile pe piața românească la sfârșitul trimestrului al doilea al anului în curs. 

Sondaj

Ce jocuri vor avea cel mai mare succes anul acesta?