hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  Apple nu "scapa" de Samsung. Noile MacBook Air au SSD-uri sud-coreene

Apple nu "scapa" de Samsung. Noile MacBook Air au SSD-uri sud-coreene

calendar_month 17 Iun 2013, 15:30
Cel mai nou model de PCIe SSD de la Samsung a pornit catre fabricile unde se asambleaza noile MacBook Air, prezentate de Apple in 10 iunie. Cu alte cuvinte, in ciuda nenumaratelor procese, Apple este inca legata de sud-coreeni. De ce?
Potrivit unor surse din interiorul Samsung, citate de Korea Times, cea mai noua generatie de SSD-uri sud-coreene (XP941 SSD) este deja in drum spre liniile de asamblare ale Apple.
Chiar daca stirea vine ca o supriza in contextul "razboiului" dintre Samsung si Apple, americanii nu pot, oricat de mult ar vrea acum, sa rupa legaturile contractuale cu Samsung.

Pe parte de procesoare, Apple s-a reorientat, intr-adevar, catre taiwanezii TSMC, insa pe parte de cipuri de memorie, americanii nu pot exclude Samsung din motive de calitate si inovatie. Noile produse din aceasta categorie ale Samsung ofera garantia ca urmatoarele MacBook Air, abia anuntate de Apple, vor oferi performantele cerute de piata.
Noile SSD-uri PCIe de la Samsung sunt privite de producatorii de portabile ca solutie de stocare principala pentru urmatoarea generatie de ultrabook-uri din motive extrem de pragmatice: performanta pe parte de transfer, capacitate mare de stocare si dimensiuni foarte mici.
Sursa: Korea Times 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?