AOC lanseaza seria de monitoare P3 cu functie de andocare USB-C, conectivitate in serie a mai multor ecrane si camere web integrate
8/8402
calendar_month 27 Ian 2023, 14:30
Solutii flexibile pentru profesionisti
AOC anunta gama profesionala P3 cu sapte noi monitoare in trei dimensiuni diferite:
• 24″/60,4 cm - 24P3CW, 24P3CV si 24P3QW
• 27″/68,6 cm - Q27P3CW, Q27P3CV si Q27P3QW
• 34″/86,4 cm ultrawide - CU34P3CV
Monitoarele dispun de panouri IPS sau VA cu rama ingusta pe trei laturi ce ofera culori vii si unghiuri de vizualizare largi de 178°/178° pentru un confort sporit in realizarea sarcinilor precum redactare text, programare, lucrari grafice si multe altele. In timp ce suporturile ergonomice permit o utilizare practica, hub-urile USB 3.2 cu 4 porturi de pe toate modelele ofera o flexibilitate suplimentara in orice mediu de lucru.
Monitoarele ies in evidenta prin prezenta camerelor web incorporate de 2 MP sau 5 MP cu suport Windows Hello, iesire DisplayPort, pentru a conecta mai multe monitoare (daisy chain) si a conectorului cu functie de andocare USB-C pentru a transforma un stil de lucru bazat pe laptop intr-unul bazat pe desktop cu ajutorul unui singur cablu. Noile modele P3 sunt livrate in ambalaje sustenabile si sunt certificate in conformitate cu cele mai recente reglementari de mediu cum ar fi EPA, EnergyStar 8, TCO 9.0 si EPEAT.
Modele recente P3 sunt disponibile in trei categorii principale:
Modelele QW dispun de o camera web inclinabila de 2 MP (Full HD) cu suport Windows Hello pentru un confort si securitate sporita si doua difuzoare de 5 W pentru un sunet bogat in conferintele online.
Modelele CV dispun de o statie de andocare USB-C incorporata ce ofera un conector RJ-45 pentru a directiona conexiunea de retea prin USB-C, Power Delivery de 65 W pentru a incarca si a alimenta notebook-urile compatibile si o iesire DisplayPort pentru a atasa inca un ecran (daisy chain). Modelul ultrawide CU34P3CV prezinta un comutator KVM incorporat pentru a controla doua computere cu un singur set de periferice. Experienta multimedia este completata de doua difuzoare de 2W
Modelele CW integreaza ambele caracteristici si au avantajul unei camere web inclinabile, de 5 MP (QHD) cu rezolutie mai mare, cu suport pentru Windows Hello, doua difuzoare de 5 W si aceeasi statie de andocare USB-C ca si modelele CV cu Power Delivery de 65 W si iesire DisplayPort.
Proiectate pentru conferinte
Spatiile de lucru moderne inseamna intalniri online si apeluri video. Modelele accesibile QW 24P3QW (23,8″ cu panou IPS Full HD) si Q27P3QW (27″ cu panou IPS QHD) utilizeaza o camera web stil pop-up 2 MP Full HD cu suport Windows Hello si 2 difuzoare de 5W. Tehnologia de recunoastere faciala Windows Hello le permite utilizatorilor sa isi deblocheze computerul Windows pur si simplu uitandu-se la camera web, sporind astfel securitatea si usurinta de utilizare. Ambele modele se potrivesc intr-un scenariu cu sisteme desktop fixe, unde conferintele video pot ocupa o mare parte din rutina zilnica.
Modelele CV fara camera web incorporata 24P3CV (23,8″ cu panou IPS Full HD), Q27P3CV (27″ cu panou IPS QHD) si CU34P3CV (34″ cu panou VA UW-QHD) sunt perfect adaptate pentru a fi utilizate in birouri flexibile si spatii de lucru comune. Pe langa intrarile comune precum HDMI si DisplayPort, aceste modele dispun de o intrare USB-C. Datorita hub-ului USB 3.2 Gen 1 cu 4 porturi incorporate, utilizatorii beneficiaza de urmatoarele avantaje atunci cand isi conecteaza laptopul cu ajutorul unui singur cablu USB-C:
• Afisajul poate fi extins la monitor
• Laptopul poate fi incarcat (pana la 65 W)
• Laptopul poate obtine acces la retea sau la internet datorita intrarii RJ-45 a monitorului
• Laptopul poate accesa dispozitivele conectate la hub-ul USB (cum ar fi tastatura, mouse-ul, imprimanta, castile etc.).
In locul iesirii DisplayPort (daisy chain), modelul ultrawide CU34P3CV permite utilizatorilor sa controleze mai multe surse video (de exemplu doua sisteme desktop) cu ajutorul unui comutator KVM integrat.
Intr-un mediu de lucru flexibil, in anumite zile, utilizatorii isi pot lua acasa laptopul de munca, iar in altele pot lucra de la birou. Acest tip de munca necesita o trecere rapida si usoara de la configuratia laptopului la cea a desktop-ului. In acelasi timp, necesita o camera web de inalta calitate pentru intalnirile online atat la birou, cat si acasa. Modelele CW cu andocare USB-C si camera web incorporata ofera experienta optima in acest sens. Modelul 24P3CW (23,8″ cu panou IPS Full HD) si modelul Q27P3CW (27″ cu panou IPS QHD) sunt echipate cu camere web de 5 MP si 2 difuzoare de 5W. In plus, iesirea DisplayPort permite conectarea unui monitor secundar fara a trasa un cablu in plus catre sursa. De exemplu, un laptop compatibil andocat prin USB-C poate transmite semnalul video catre monitorul principal si mai departe catre monitorul secundar cu ajutorul iesirii DisplayPort. Alternarea de la un flux de lucru bazat pe laptop la unul productiv de tip desktop se poate realiza usor cu doar un singur cablu.
Design durabil si elegant
Design-ul seriei P3 se potriveste in orice mediu, fie ca este biroul de acasa sau cel de la munca. Baza compacta are un aspect elegant iar marginile inguste ale ecranului permit o tranzitie discreta in cazul aranjamentelor cu mai multe monitoare. Pentru a reduce dezordinea, suportul ofera o deschidere pentru gestionarea cablurilor iar pentru o utilizare confortabila se poate inclina, regla pe inaltime (150 mm), roti complet la 180° si pivota (90°) (cu exceptia modelului ultrawide CU34P3CV).
Conectivitate si confort
Modelul CU34P3CV dispune de un panou VA curbat 1500R si optiuni de conectivitate variate. Datorita dimensiunii ultrawide mari, necesitatea unui ecran secundar este eliminata iar iesirea DisplayPort inlocuita, cu un comutator KVM. Optiuni precum Picture-in-Picture si Picture-by-Picture sunt prezente pentru o productivitate sporita.
Utilizand un aspect ultrawide (21:9) si o rezolutie ridicata (3440x1440), impreuna cu o rata de reimprospatare mai mare (100 Hz), precum si un contrast mai mare (3000:1), modelul CU34P3CV este, un candidat excelent pentru vizionarea de filme sau pentru a juca jocuri captivante in afara orelor de lucru. In timp ce 24P3CV si Q27P3CV ofera difuzoare duble de 2W, CU34P3CV are difuzoare de 5W pentru o experienta multimedia mai completa.
Toate modelele utilizeaza tehnologia FlickerFree impreuna cu modul LowBlue si ofera suporturi ergonomice sau optiuni de montare VESA.
Modelele din seria P3 vor fi disponibile incepand cu luna martie la preturile recomandate de mai jos
24P3CW: 1627 lei
Q27P3CW: 2171 lei
24P3CV: 1429 lei
Q27P3CV: 2072 lei
CU34P3CV: 2715 lei
24P3QW: 1330 lei
Q27P3QW: 1825 lei