AOC lanseaza noile monitoare de gaming 24G4X si 27G4X, cu rate de reimprospatare de 180 Hz si un design modern
3/36018
calendar_month 29 Ian 2024, 16:15


AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, anunta seria AOC GAMING G4 dedicata jocurilor video.

Avand un design elegant, monitoarele AOC GAMING 24G4X de 23,8″ (60 cm) si AOC GAMING 27G4X de 27″ (68 cm) dispun de panouri Fast IPS pentru culori precise si unghiuri largi de vizualizare, o rata de reimprospatare de 180 Hz, timpi de raspuns GtG de pana la 1 ms si compatibilitate cu tehnologia NVIDIA G-SYNC.

Cu caracteristici de ultima generatie si un aspect deosebit, noile modele sunt pregatite sa ridice experienta de joc la un alt nivel, atat pentru pasionati, cat si pentru jucatorii profesionisti.


 
Evolutie continua pentru performante avansate

Din dorinta de a imbunatati experienta de joc in segmentul entry-level, ambele monitoare dispun de o rata de reimprospatare de 180 Hz, asigurand astfel un gameplay fluid. In concordanta cu dimensiunile afisajului de 24″ si 27″, rezolutia Full HD (1920x1080) permite jucatorilor sa obtina rate ridicate de cadre pe secunda cu o gama variata de solutii grafice (GPU). 

Gratie culorilor precise si a unghiurilor largi de vizualizare a panourilor Fast IPS folosite, monitoarele sunt capabile sa faca fata unor sarcini de baza cand vine vorba de editare foto/video sau de livestreaming.

Cu timpi de raspuns de pana la 1 ms GtG, aceste modele sunt concepute special pentru a diminua efectul de ghosting, oferind astfel precizie si claritate in jocuri rapide de tip FPS sau Battle Royale. Suportul HDR10 contribuie la o experienta vizuala mai captivanta, iar prin utilizarea unei rate variabile de reimprospatare, tehnologia NVIDIA G-SYNC asigura rularea jocurilor fara sa fie afectate de artificii de tip tearing sau stuttering. 

Design distinctiv 

Inspirate de liniile unui avion de vanatoare, modelele 24G4X si 27G4X se mandresc cu un design nou si complet reimaginat. Ambele monitoare sunt dotate cu o baza eleganta si mai compacta decat cea a modelelor precedente, oferind aceeasi functionalitate si in acelasi timp un spatiu mai generos pentru mouse si tastatura.

Accentele gri inchis si formele triunghiulare de pe spate, ofera acestei noi serii un aspect modern, potrivit pentru o varietate de configuratii de tip desktop.Meniu OSD actualizat

Datorita meniului OSD reimaginat, setarile monitorului pot fi accesate acum intr-un mod mai intuitiv pentru utilizatori. In plus, suita de aplicatii AOC G-Menu poate fi utilizata pentru configurarea monitorului direct din aplicatie. 

Ambalaj prietenos cu mediul

Pentru a avea o amprenta cat mai redusa asupra mediului inconjurator, monitoarele AOC GAMING G4 sunt livrate intr-un ambalaj sustenabil ecologic.   

Constructie ergonomica

Ambele modele dispun de un suport ergonomic care permite reglarea inaltimii, rotirea, inclinarea si pivotarea, pentru o utilizare cat mai confortabila. Datorita bazei cu dimensiuni reduse, monitoarele se pot aseza chiar si pe birouri cu suprafata de lucru mai mica. Pentru cei care prefera montarea pe un brat dedicat, monitoarele prezinta monturi VESA dedicate.

Alte caracteristici

AOC GAMING 24G4X si AOC GAMING 27G4X incorporeaza functii precum Flicker-Free si LowBlue pentru a combate oboseala ochilor cauzata de timpul indelungat petrecut in fata ecranului. Monitoarele sunt dotate cu difuzoare integrate si iesiri audio pentru casti.Pret si disponibilitate:

AOC GAMING 24G4X si AOC GAMING 27G4X vor fi disponibile incepand cu luna februarie la preturile recomandate de 842 lei, respectiv 991 lei.