AOC lanseaza monitorul perfect pentru multitasking: 34" ultrawide cu USB-C la 65 W
8/8016
calendar_month 03 Mai 2022, 14:20

AOC lanseaza monitorul CU34P2C de 34" (86,4 cm), cel mai recent membru al seriei P2, gama premium de business a producatorului. Acest monitor ultrawide curbat (1500R), cu un aspect 21:9, dispune de culori vii si puternice si de o rezolutie UWQHD (3440 x 1440 pixeli). Datorita conectivitatii USB-C încorporate, CU34P2C poate încarca si alimenta laptopurile cu energie pana la 65 W. Mai mult, hub-ul USB cu 4 porturi al monitorului ofera acces la dispozitive (tastatura, mouse-ul etc.), toate conectate printr-un singur cablu USB-C.
Spatiu de lucru mai mare
Aspectul lat, de 21:9, este perfect pentru producatorii de muzica, streameri sau video – editori, permitandu-le sa vada întreaga informatie pe un singur ecran. Pe display-ul ultrawide se pot afisa doua aplicatii, una langa cealalta, simuland astfel un set-up cu mai multe monitoare, fara întreruperi.
Utilizatorii de laptop pot folosi CU34P2C ca display principal doar cu un singur cablu USB-C pentru alimentare, transfer de date sau conectarea diferitelor device-uri precum webcam-uri sau drive-uri externe la hub-ul cu 4 porturi al monitorului.
Un monitor polivalent
CU34P2C dispune de un panou VA ce reda imagini vii si are un contrast static de 3000:1 pentru un negru profund alaturi de culori bogate si saturate, acoperind un spectru larg de culori: 120 % sRGB si 89 % AdobeRGB. Luminozitatea maxima de 300 nits poate face fata iluminarii ambientale puternice si luminii solare indirecte, în timp ce unghiurile sale largi de vizualizare (178°/178°) îmbunatatesc confortul de vizionare pentru toti cei care privesc ecranul în acelasi timp.
Datorita ratei de reîmprospatare de 100 Hz, Adaptive-Sync si a timpilor de raspuns MPRT de 1 ms / GtG de 4 ms, monitorul este bun pentru jocuri video dar si un companion al cinefililor. Echipat cu doua difuzoare de 3W si mufa pentru casti, CU34P2C completeaza experienta audio-vizuala.

Proiectat pentru a se potrivi cu birourile si casele moderne, finisajul din aluminiu periat al suportului completeaza designul elegant cu margini subtiri pe 3 laturi. Monitorul este prevazut cu un stand complet ergonomic, ce permite înclinarea, pivotarea,si reglarea înaltimii pe o distanta de 150 mm.
Acesta mai are posibilitatea de a sustine o montura VESA-P2 pentru fixarea unui miniPC cum ar fi Intel NUC, direct pe suportul propriu-zis, creand astfel un sistem all-in-one. Sursa de alimentare interna si sistemul de gestionare a cablurilor încorporat în suport ajuta utilizatorii sa creeze un spatiu de lucru elegant, fara dezordine.

Modelul CU34P2C este certificat cu TCO 8.0, EnergyStar 8 si ECMA Eco Declaration. Afisajul sau FlickerFree asigura o utilizare confortabila prin folosirea curentului continuu pentru a regla luminozitatea în loc de PWM. Modul LowBlue reduce oboseala ochilor si poate fi accesat din OSD.

AOC CU34P2C va fi disponibil din luna mai 2022 la pretul recomandat de 3059 Lei.