hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  AOC Gaming lanseaza monitorul pentru gaming CQ27G2S/BK cu ecran curbat si rezolutie QHD

AOC Gaming lanseaza monitorul pentru gaming CQ27G2S/BK cu ecran curbat si rezolutie QHD

calendar_month 26 Sep 2023, 11:30


AGON by AOC, unul dintre cele mai importante branduri de monitoare pentru gaming si accesorii IT din lume, anunta AOC GAMING CQ27G2S/BK, un monitor curbat de 27″ (68,6 cm) cu o rezolutie QHD, proiectat meticulos pentru a combina cele mai cautate caracteristici ale scenei de gaming. CQ27G2S/BK atinge punctul culminant pentru jucatorii care cauta o experienta acaparanta, o rata de reimprospatare rapida de 165 Hz si un ecran curbat de dimensiuni mari. In centrul sau se afla un panou VA, care ofera un contrast ridicat de 4000:1, ceea ce face din acest monitor o solutie echilibrata pentru diverse genuri de jocuri, filme si multe altele, oferind in acelasi timp performante de top la un pret competitiv.


AOC GAMING CQ27G2S/BK: ecran curbat pentru gaming fara egal

Ecran curbat, potential dezlantuit

Modelul CQ27G2S/BK prezinta un panou VA cu o curbura 1500R, realizand un camp vizual panoramic, menit sa ii invaluie pe utilizatori intr-o experienta captivanta. Cu o rezolutie QHD (2560x1440) si o rata de reimprospatare rapida de 165 Hz, jucatorii sunt pregatiti sa se bucure de o experienta de joc fluida. Timpul de raspuns GtG (Grey to Grey) de 4 ms si MPRT de 1 ms (Moving Picture Response Time) garanteaza ca fiecare miscare este redata cu o claritate de neegalat, indiferent daca jucatorii exploreaza jocuri vibrante in lumi deschise sau se angajeaza in lupte competitive in spatii restranse.


Balanta perfecta: QHD, 165 Hz, 4 ms GtG, curbura 1500R 

Culori bogate, curbura subtila, versatilitate ridicata

Utilizatorii se pot bucura de compatibilitatea cu standardul HDR10. CQ27G2S/BK reda scenele cu o gama dinamica de culori si un raport de contrast de 4000:1. Imaginile realiste atrag cu adevarat prin intermediul detaliilor captivante. Tehnologia Adaptive-Sync elimina screen tearing-ul, mentinand fluiditatea in timpul momentelor intense de joc.

Cu o acoperire sRGB de 99%, CQ27G2S/BK deschide o lume de posibilitati dincolo de jocuri. Capacitatea sa cromatica amplifica aventura jocului si potenteaza proiectele grafice, toate acestea fiind redate cu o acuratete ridicata a culorilor. Input lag-ul redus al monitorului asigura faptul ca actiunile utilizatorilor se traduc instantaneu in reactii pe ecran, oferind un avantaj competitiv distinct.

CQ27G2S/BK este un monitor adaptabil pentru toate jocurile si sarcinile de zi cu zi, acesta fiind echipat cu un suport ergonomic care ofera reglaje de inaltime, inclinare si pivotare, permitand utilizatorilor sa isi personalizeze configuratia pentru un confort maxim. Fie ca se lanseaza intr-o sesiune maraton de jocuri sau se angajeaza in sarcini de lucru indelungate, monitorul se adapteaza la nevoile utilizatorului.

Pentru lucrul in timpul noptii, tehnologia Flicker-Free si modul Low Blue Light al monitorului contribuie la reducerea oboselii ochilor in timpul utilizarii prelungite, asigurand ca bunastarea utilizatorului ramane o prioritate. Monitorul include, de asemenea, multe functii orientate catre jocuri in OSD-ul sau, cum ar fi Shadow Control, care permite jucatorilor sa ajusteze nivelurile de umbra pentru o vizibilitate sporita in scenele slab luminate sau invers, sau suprapunerea reticulului (Dial Point) care permite jucatorilor sa tinteasca cu precizie in jocurile FPS in care lipseste reticulul (tinta). Caracteristicile OSD pot fi, ajustate si cu ajutorul software-ului AOC G-Menu.AOC GAMING CQ27G2S/BK va putea fi achizitionat de la sfarsitul lunii octombrie 2023, la un pret recomandat de 1238 lei.

 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?