AGON by AOC lanseaza un monitor de gaming ultraperformant
8/8038
calendar_month 17 Mai 2022, 15:20

Modelul G274QZM dispunde de o rezolutie QHD la 240 Hz, tehnologie MiniLED si certificare HDR 1000

AGON by AOC, unul dintre liderii globali ai pietei de monitoare pentru gaming si accesorii IT, lanseaza modelul AGON PRO AG274QZM cu panou QHD de 27” - IPS iluminat MiniLED si o rata de reîmprospatare la 240HZ. Iluminarea de fundal dispune de 576 de zone cu intensitate reglabila, fapt ce permite monitorului sa atinga standardul DisplayHDR 1000 cu o luminozitate maxima de 1200 niti. Acest lucru faciliteaza afisarea imaginilor cu umbre de un negru patrunzator si zone intens luminate în acelasi cadru. Timpul de raspuns de 1ms GtG ofera gamerilor competitivi o experienta fara compromis.

Conceput pentru succes
AG274QZM este noul membru al familiei AGON PRO, dedicat entuziastilor si jucatorilor profesionisti. Împartasind rafinamentul clasei sale, monitorul prezinta un design premiat (Red Dot) si un stand robust cu sistem integrat de gestionare a cablurilor. Ergonomia acestuia permite reglaje pentru înaltime, înclinare, rotire si pivotare pentru sesiuni de joc sanatoase si confortabile.

Panoul IPS de 27” cu rame subtiri pe 3 parti are o rezolutie QHD si o paleta de 1.07 miliarde de culori, alaturi de o rata de reîmprospatare la 240 Hz. Aceasta combinatie se afla intr-o zona ideala pentru placile video actuale pentru ca acestea sa atinga o
fidelitate si un framerate ridicate. 240 Hz reprezinta un nou standard pentru jocurile FPS competitive unde pâna acum baza era de 144 Hz. Datorita timpului de raspuns de 1 ms GtG, actiunea rapida este afisata fluid fara ghosting. Compatibilitatea cu Nvidia G-Sync elimina stutter-ul si tearing-ul, folosind rata de reîmprospatare variabila.

Cu cât mai multe, cu atât mai bine
Caracteristica principala a monitorului consta în iluminarea de fundal MiniLED cu 576 de zone cu intensitate reglabila. Prin folosirea acestor lumini doar pe o portiune mica a ecranului, monitorul poate atinge o luminozitate de pâna la 1200 nits pentru a afisa în acelasi timp elemente stralucitoare alaturi de umbre sau alte zone întunecate. Cu ajutorul scutului inclus, monitorul poate face fata situatiilor cauzate de lumina ambientala sau spoturi de lumina, marind astfel contrastul perceput. Certificarea VESA DisplayHDR 1000 asigura cu adevarat o experienta HDR.

Mai mult, monitorul este potrivit si pentru cei ce lucreaza de acasa sau îsi folosesc PC-ul pentru creare de continut. Portul USB-C cu alimentare de 65W pentru laptopuri îi adauga mai multa versatilitate. Cele 4 porturi USB 3.2 pot functiona ca un dock pentru conectarea unui mouse, tastaturi etc.
Cu ajutorul comutatorului KVM, utilizatorii pot schimba între doua surse (ex: PC gaming si laptop pentru munca) folosind în continuare aceleasi periferice.

Pentru a personaliza monitorul în funtie de fiecare utilizator, spatele acestuia încorporeaza lumini Light FX RGB ce pot fi sincronizate cu alte produse AGON by AOC. Pentru extra fler, monitorul poate proiecta pe suprafata de lucru logoul AGON.
Telecomanda rotunda pentru control face mai usoara modificarea setarilor OSD care pot fi accesate în acelasi timp cu ajutorul joystick-ului sau a softului G-Menu.

AGON PRO AG274QZM va fi disponibil în magazine începând din luna iunie la pretul de 6329 Lei