AGON by AOC anunta un monitor si un mouse de gaming compatibile NVIDIA Reflex
7/7871
calendar_month 07 Ian 2022, 19:34

Unul dintre cei mai importanti producatori de monitoare de gaming si accesorii IT din lume, AGON by AOC, prezinta noul AGON PRO AG274QGM, un monitor mini LED super rapid. Modelul masoara 68,6 cm (27”) în diagonala, are un panou IPS cu rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), o rata de refresh de 300 Hz, suport NVIDIA G-SYNC ULTIMATE si include tehnologia NVIDIA Reflex Analyzer. În plus, AGON by AOC lanseaza si mouse-ul de gaming AOC GAMING GM510 compatibil cu tehnologia NVIDIA Reflex, care poate fi folosit împreuna cu monitorul pentru a oferi gamerilor informatii precise asupra latentei sistemului lor. Jucatorii pot intra acum în meciuri competitive stiind ca latenta lor este cât se poate de scazuta si ca reflexele lor rapide nu sunt împiedicate de echipamentul pe care îl utilizeaza.

Gaming la un nou nivel competitional
În mediul competitiv al jocurilor cu ritm alert, în care fiecare milisecunda conteaza, mizele sunt mari, iar o actiune executata cu succes sau o eroare datorata input lag-ului poate face diferenta dintre victorie si înfrângere. Jocurile care folosesc API-ul Reflex de la NVIDIA vor reduce latenta de intrare prin sincronizarea dinamica a GPU-urilor GeForce cu procesorul, astfel încât jucatorii sa poata urmarii inamicii mai bine, sa reactioneze mai rapid si sa beneficieze de o precizie excelenta în miscari. În plus, suita Reflex Analyzer de la NVIDIA poate functiona în tandem cu monitoarele si dispozitivele de intrare (perifericele) compatibile NVIDIA Reflex, permitându-le utilizatorilor sa vada exact care este latenta totala a sistemului si sa intre în joc stiind ca PC-ul lor functioneaza la cea mai mica latenta posibila.

Un nou standard
AGON PRO AG274QGM este construit pentru gamerii competitivi, pentru care milisecundele conteaza. Acest monitor de gaming ofera o rata de refresh de 300 Hz si un timp de raspuns de doar 1 ms GtG. AG274QGM se mândreste cu o rezolutie QHD (2560 x 1440 pixeli), care este noul standard în ceea ce priveste obtinerea unui framerate ridicat si în acelasi timp o fidelitate vizuala optima.

Panoul IPS a monitorului are o gama larga si o acuratete sporita a culorilor garantata de o calibrare a culorilor patentata de NVIDIA, oferind în acelasi timp unghiuri largi de vizualizare. Iluminarea de fundal mini LED a monitorului este alcatuita din 576 de zone reglabile, permitând monitorului sa obtina certificarea VESA DisplayHDR 1000 pentru un contrast deosebit: imagini luminoase si un negru adânc ce ofera o experienta vizuala cu adevarat captivanta. Combinat cu rata de refresh de 300 Hz, acest lucru face din AG274QGM un monitor mini LED cu viteza maxima. În plus, acest model vine cu tehnologia NVIDIA G-SYNC ULTIMATE, ce permite utilizatorilor sa se bucure de beneficiile unei rate de refresh variabile pentru a elimina efectele neplacute de stuttering si stearing. În plus, latenta de intrare este scazuta chiar si atunci când sunt activate functii de înalta fidelitate, cum ar fi HDR. Modulul G-SYNC încorporat ofera profilul overdrive unde raspunsul pixelilor este optimizat pentru modificari ale ratei de refresh. AG274QGM le permite jucatorilor sa se bucure de o experienta de gaming fara ghosting la rate de refresh mai putin decât ideale.În plus, AG274QGM include NVIDIA Reflex Analyzer. Acest modul detecteaza click-urile provenite de la un mouse de gaming compatibil si masoara timpul pâna la momentul în care pixelii de pe ecran reactioneaza (de exemplu, arma din joc trage un glont). Pentru mai multa flexibilitate în utilizarea de zi cu zi, AG274QGM vine cu patru porturi USB 3.2, oferind utilizatorilor conectivitate directa pentru perifericele lor. Portul USB marcat cu verde este desemnat pentru integrarea cu NVIDIA Reflex Analyzer.

AGON by AOC prezinta un nou mouse de gaming care este compatibil cu tehnologia NVIDIA Reflex. Dupa ce a lansat mouse-ul de gaming ambidextru GM500 în 2021, AGON by AOC prezinta acum noul mouse AOC GAMING GM510 compatibil NVIDIA Reflex. Acest mouse super performant destinat dreptacilor are un model neobisnuit de fagure, cu un aspect din alta lume. Aceasta forma si structura unica face ca mouse-ul sa fie cât mai usor posibil (58 g). Punctele de contact reduse si designul inedit al mouse-ului îl fac mult mai confortabil de manevrat. Echipat cu un senzor Pixart PMW3389 de înalta calitate si comutatoare Kailh cu o durata de viata estimate la 80 de milioane de clicuri, AOC GM510 este capabil de pâna la 16000 DPI, acceleratie de 50 g si precizie de urmarire de 400 de inchi pe secunda. Este suficient de bine echipat si performant pentru a satisface nevoile gamerilor competitivi.

Deoarece ambele device-uri sunt compatibile NVIDIA Reflex, mouse-ul GM510 poate fi conectat la portul USB dedicat Reflex (cel marcat cu verde) al monitorului AG274QGM, oferind jucatorilor feedback instant si exact asupra latentei sistemului lor. În lumea jocurilor competitive, unde timpii de reactie si latenta scazuta sunt de cea mai mare importanta, AG274QGM si GM510 vor fi cei mai buni colegi de echipa ai gamerilor. Astfel echipati, utilizatorii pot rezolva cu usurinta orice problema de latenta a sistemului si pot îmbunatati performanta sistemelor lor. Jocurile de pe scena competitionala nu au fost niciodata mai interesante!

Disponibilitatea si pretul recomandat pentru AGON PRO AG274QGM nu sunt înca confirmate.

Mouse-ul AOC GAMING GM510 este deja disponibil la un pret recomandat de de 39,90 €.