Adobe Ink si Slide, solutii hardware pentru profesionistii in creatie ce folosesc iPad (VIDEO)
calendar_month 19 Iun 2014, 12:00
Adobe este de multa vreme liderul cand vine vorba de profesionistii in creatie, mai ales in cea publicitara, insa solutiile sale au fost pana acum strict legate de software.
Iata ca Adobe s-a gandit sa intre si pe piata hardware si a lansat un stylus bluetooth, Adonit Ink, ca si o linie digitala, am putea spune, denumita Adobe Slide, ultima lucrand perfect alaturi de Sketch si Line, aplicatiile de pe iPad.

Cele doua se vand pentru 200 dolari si au nevoie de un iPad. Oricat de mult v-ar atrage ideea, ele nu sunt singurele modalitati de a desena digital pe tabletele din dotare. Alternativa vine chiar prin tableta Microsoft Surface Pro 3 cu stylus, de exemplu. Insa daca sunteti dependenti de iPad si v-ati gandit ca productivitatea ar creste daca ati cumpara un stylus third-party, atunci da, acestea sunt alternativele puternice, dar scumpe, de care puteti beneficia.
Tocmai de aceea Adobe se dovedeste foarte atenta cu viitorul, spunand ca piata va decide daca se va trece la adaptarea celor doua device-uri la alte sisteme de operare si, desigur, daca linia de creatie se va gandi si la alte produse de profil.
Sursa: Extreme Tech

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2024?