Acer dezvaluie routerul Wave 7 Mesh cu Wi-Fi 7 si functionare cu mai multe legaturi pentru o conectivitate fara intreruperi la domiciliu
3/36834
calendar_month 31 Mai 2024, 10:30


De asemenea, a anuntat si routerul Predator Connect W6x cu procesorul quad-core de 2 GHz si calitate hibrida a serviciului pentru un joc extrem de rapid

Acer a anuntat astazi extinderea portofoliului sau de routere wireless cu doua noi optiuni concepute pentru jucatori si o gama larga de persoane, inclusiv familii si lucratori la distanta. Acer Wave 7 foloseste cea mai recenta tehnologie Wi-Fi 7 pentru a oferi o acoperire larga si fiabila pentru casele mari cu multe dispozitive, in timp ce Predator Connect W6x utilizeaza Wi-Fi 6 pentru a prioritiza viteza si performanta pentru experiente fluide de joc online.

W6x se mandreste cu conectivitate dual-band, utilizand atat frecventele de 2,4 GHz, cat si 5 GHz pentru a asigura semnale puternice si consistente in toata casa, in timp ce Wave 7 creste si mai mult cu suportul suplimentar de pana la 6 GHz de Wi-Fi 7. In plus, ele sunt echipate cu software Hybrid Quality of Service (QoS) si Intel ® Killer ™ Prioritization Engine, lucrand impreuna pentru a identifica si prioritiza traficul critic de retea pentru o viteza maxima si un lag minim. Interfetele usor de utilizat faciliteaza configurarea si gestionarea, in timp ce Trend Micro Home Network Security incorporat protejeaza reteaua si dispozitivele conectate de potentiale amenintari.

„Suntem incantati sa ne extindem ofertele de routere fara fir cu noi optiuni care se adreseaza unei game largi de jucatori, familii si profesionisti de acasa”, a declarat Wayne Ma, Director General, Conectivitate, Acer Inc. „Aceste routere folosesc cele mai recente Wi-Fi. -Tehnologii Fi pentru a oferi conectivitate perfecta si vin cu caracteristici practice care asigura usurinta de utilizare, acordand prioritate confidentialitatii si securitatii retelei.”
Acer Wave 7: Casa conectata a viitorului

Elegantul Acer Wave 7 profita de standardul de ultima ora Wi-Fi 7, oferind viteze extraordinare de pana la 6400 Mbps, cu fiabilitate exceptionala si latenta scazuta. Disponibil in doua configuratii, utilizatorii pot alege intre o combinatie de 2,4 GHz si 5 GHz sau o combinatie de 2,4 GHz si 6 GHz pentru o performanta optima in functie de nevoile lor.

Wave 7 utilizeaza suportul pentru canale de 320 MHz si tehnologia Multi-Link Operations (MLO), permitand dispozitivelor sa transmita si sa primeasca date simultan pe diferite frecvente, sporind semnificativ debitul, minimizand latenta si reducand interferenta. Acest sistem inovator de plasa permite o extindere suplimentara prin adaugarea mai multor puncte de acces, creand o acoperire Wi-Fi fara intreruperi in intreaga casa sau spatiu mare. Wave 7 dispune, de asemenea, de trei porturi Gigabit Ethernet cu capacitate WAN/LAN comutabila pentru o configurare flexibila a retelei si securitate incorporata Wi-Fi Protected Access (WPA) pentru o liniste sporita. Wave 7 ofera optiuni de pachet unic, dublu si triplu pentru flexibilitate si acoperire sporite atunci cand construiesc sisteme de retea.

Predator Connect W6x: Jocuri fluide, neintrerupte

Proiectat pentru jucatori, Predator Connect W6x ofera suport Wi-Fi 6, oferind viteze de pana la 6000 Mbps. Inarmat cu un procesor quad-core puternic, 1 GB de RAM DDR4 si 256 MB de ROM, acest router acorda prioritate pierderii de pachete aproape de zero pentru un joc fluid si neintrerupt. In plus, un indicator luminos LED de pe capac arata starea conexiunii la retea pentru a oferi un indiciu vizual convenabil.Jucatorii isi pot prelua controlul asupra retelei de la distanta cu aplicatia de utilitate Predator Connect care poate fi descarcata pe smartphone-uri sau tablete incepand cu luna iulie. Predator Connect W6x ofera, de asemenea, o selectie generoasa de porturi, inclusiv patru porturi Gigabit Ethernet pentru conectivitate LAN si un singur port Ethernet de 2,5 Gigabit pentru conectivitate WAN.

Pret si disponibilitate

Acer Wave 7 va fi disponibil in America de Nord in Q2 si in EMEA in iulie, incepand de la 119 EUR (1 pachet), 199 EUR (pachet de 2) si 299 EUR (pachet de 3).

Predator Connect W6x va fi disponibil in America de Nord in Q2 si in EMEA in iulie, incepand de la 129 EUR.