Acer anunta desktop-uri din seria Aspire C, primele PC-uri All-in-One AI de la Acer, alimentate de procesoare Intel Core Ultra
3/36836
calendar_month 31 Mai 2024, 10:45


Acer anunta astazi doua noi modele din seria sa Aspire de PC-uri all-in-one, oferind experiente perfecte bazate pe inteligenta artificiala pentru calcularea si divertismentul de zi cu zi. Cu optiuni captivante de afisare de 23,8 si 27 inchi, functii inteligente de colaborare si design elegant si versatil, gama Acer Aspire C atrage mai multe tipuri de utilizatori, inclusiv studenti, lucratori hibridi si familii.

Performanta exceptionala cu AI si multe altele

Noile Acer Aspire C24 (C24-195ES) si Acer Aspire C27 (C27-195ES) sunt alimentate de pana la un procesor Intel ® Core ™ Ultra 7 155U cu Intel AI Boost si Intel Graphics incorporate, cu suport pentru pana la 32 GB memorie DDR5 dual channel [1] si pana la 2 TB M.2 PCIe SSD [1] pentru a produce performante si experiente generale impresionante.

Pentru a completa si mai mult gradul de utilizare a computerelor AI all-in-one, functiile de productivitate, cum ar fi Copilot, insotitorul AI de zi cu zi, valorifica puterea AI pentru a creste productivitatea si a debloca creativitatea, in timp ce software-ul Intel Unison™ [3] permite dispozitivelor multiple. si sistemele de operare se reunesc intr-o experienta integrata concentrata pe un singur ecran. Camerele lor web 1440p QHD de 5,0 megapixeli (cu obturator de confidentialitate) accepta efecte Windows Studio si Acer PurifiedVoice ™ cu tehnologie de reducere a zgomotului AI pentru a suprima zgomotele de fundal nedorite atunci cand desfasoara intalniri si discutii online. Utilizatorii vor fi, de asemenea, multumiti de conectivitatea ultra-rapida si stabila atunci cand fac streaming si navigheaza datorita conectivitatii Wi-Fi 7 [4] , impreuna cu sunetul Bluetooth ® LE, care permite transmisia multistream a sunetului de calitate imbunatatita, fara fir prin mai multe dispozitive audio.

Display-uri remarcabile si modele versatile

PC-urile Acer Aspire C All-in-one vin cu ecrane FHD IPS cu rezolutie de 23,8 si 27 inchi, cu rame inguste si raporturi impresionante ecran-corp, pana la 95,7% pentru modelul de 27 inchi si cu Acer Bluelight Shield™ tehnologie care permite utilizatorilor sa scada nivelul luminii albastre de pe ecran pentru o vizionare mai confortabila.

Conceput pentru versatilitate, seria Aspire C subtire si minimalista ofera o flexibilitate si o manevrabilitate exceptionale cu un ecran inclinabil (de la -5 la 25°) si pivotant (pana la 30° stanga/dreapta) pe un suport ergonomic reglabil pe inaltime, care poate merge in sus. pana la 120 mm, plus un kit de montare VESA optional pentru mai multe optiuni de configurare. Este livrat cu setul elegant de tastatura si mouse fara fir Acer Elite 19 care ar putea incadra in orice spatiu sau statie de lucru si un numar generos de porturi pentru conexiuni multiple de dispozitive si transfer rapid de date: patru porturi USB Type-A, un port Type-C , si HDMI.

Pret si disponibilitate

Acer Aspire C27 (C27-195ES) va fi disponibil in America de Nord in Q3, incepand de la 899,99 USD si in EMEA in iulie, incepand de la 999 EUR.

Acer Aspire C24 (C24-195ES) va fi disponibil in EMEA in iulie, incepand de la 899 EUR.