hit.ro  »  IT  »  Hardware  »  5 noi GPU-uri pentru notebook-uri de la Nvidia

5 noi GPU-uri pentru notebook-uri de la Nvidia

calendar_month 03 Apr 2013, 10:32
Nvidia a lansat 5 noi GPU-uri pentru notebook-uri din seria GeForce 700M, optimizate pentru a prelungi autonomia bateriei gadgeturilor, dar si pentru a oferi o performanta cat mai mare.
Dintre noile placi grafice Nvidia, 3 sunt destinate notebook-urilor high-end, GeForce GT 750M, GeForce GT 745M si GeForce GT 740M, in timp ce doua sunt in categoria mainstream, GeForce GT 735M si GeForce GT 720M. Toate cele 5 noi GPU-uri pentru notebook-uri au fost dezvoltate pe noua arhitectura Kepler.

Nvidia nu a oferit detalii exacte cu privire la noile GPU-uri pentru notebook-uri, deoarece acestea pot fi diferite in functie de producatorii gadgeturilor, dar a explicat cele 3 elemente care contribuie la performanta componentelor grafice Nvidia GeForce 700M.
Noile GPU-uri utilizeaza tehnologia Nvidia Optimus, care opreste alimentarea cu energie atunci cand GPU-ul nu este utilizat, Nvidia GPU Boost 2.0 care regleaza automat viteza clock si aplicatia GeForce Experience, care optimizeaza automat setarile din jocuri pentru cea mai buna experienta.
Sursa: Engadget