Top - cele mai bune camere foto din 2011

de Radu Eftimie | 19 decembrie 2011

Va prezentam un top cu cele mai bune dintre cele mai bune camere foto lansate in 2011. De la dSLR-uri si pana la camere compacte, anul acesta a adus pentru pasionatii de fotografie si pentru profesionisti o serie de aparate care au dus cu un pas mai departe calitatea imaginii.

Cei de la CNET au realizat un top care contine cate un reprezetantant al fiecarui segment de aparate foto, clasament pe care vi-l prezentam si noi.

1. Nikon D7000 (body only) - cel mai bun dSLR (pro)

Parti bune Pentru clasa sa, Nikon D7000 ofera o performanta excelenta. Controlul aparatului este simplificat fata de modelele anterioare sau mai bine spus butoanele de control sunt mai ergonomice si asezate mai comod pentru utilizator. In acelasi timp, spun cei de la CNET, o alta bila alba pentru Nikon D7000 este compatibilitatea dubla cu cardurile SDXC, prin slotul dedicat.

Parti slabe Din nefericire, iar acest lucru va fi afirmat de multi, Nikon D7000 nu poate filma la 1080/30 p.

Concluzie si pret Nikon D7000 este un dSLR excelent pentru fotografii profesionisti sau cel putin experimentati. Solutia este relativ ieftina, daca o raportam la clasa de aparate din care face parte.

Pret minim body only: 3.693 lei

Top - cele mai bune camere foto din 2011


Citeste in continuare 1 2 3 4 5
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google