Cele mai bune smartphone-uri lansate in 2011

de Radu Eftimie HIT.ro | 14 decembrie 2011

2011 a adus o serie de schimbari majore in industria telefoniei mobile. Daca la inceputul anului piata a inceput sa fie dominata de device-uri cu ecrane de 4 inci, acum producatorii impun deja un alt trend: dispozitive cu ecrane si mai generoase, de la 4,3 inci in sus. Ajungi la un moment dat sa nu mai stii daca terminalul pe care vrei sa-l cumperi este un telefon sau... o tableta PC de dimensiuni ceva mai mici.

De asemenea, pe partea de hardware lucrurile au evoluat incredibil de mult in doar cateva luni. De la procesoarele de 1 GHz folosite pentru smartphone-urile inceputului lui 2011, s-a trecut la chipset-uri dual-core cu o viteza care sfideaza laptopurile de acum cativa ani.

Hit.ro a realizat un clasament al celor mai interesante terminale mobile inteligente lansate in acest an. Nu le-am putut include pe toate in acest "top", dar va invitam sa veniti si voi cu propuneri.

Ce telefoane lansate in 2011 v-au placut mai mult?

1. Samsung Galaxy SII

Samsung Galaxy SII este unul dintre cele mai asteptate modele ale lui 2011. Dupa succesul avut de Galaxy S, Galaxy SII s-a dovedit un urmas de top, adevaratul flagship al sud-coreenilor din acest an.

Ecranul Samsung Galaxy SII surprinde prin cei 4,52 inci si tehnologia AMOLED, iar puterea de procesare este excelenta (1.5 GHz Scorpion dual-core CPU, Adreno 220 GPU, Qualcomm Snapdragon S3 chipset, 1GB of RAM).

Mai adaugam sistemul de operare Android, camera de 8MP cu posibilitati de filmare HD si cei 16GB spatiu de stocare, plus slotul microSD.

Cele mai bune smartphone-uri lansate in acest an

 


Citeste in continuare 1 2 3 4
Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google