Zyxel: De ce este imperios necesar sa investiti in WiFi 6?
3/35023
calendar_month 26 Iun 2023, 12:25

Inceperea unei afaceri mici nu este o sarcina usoara. Aceasta implica o multime de operatiuni de planificare, de la cercetarea pietei si gestionarea afacerii, pana la dezvoltarea acesteia. A avea o retea securizata este esential pentru a-ti dezvolta afacerea.

Pentru o afacere mica in crestere, utilizatorul obisnuit are mai multe sanse sa opteze pentru cea mai simpla metoda de configurare rapida a retelei lor decat sa se confrunte cu configuratii complexe, rezultand in criptare nesecurizata cu securitate compromisa. Si daca doresti sa faci upgrade la WiFi 6, alege un punct de acces care sa aiba setul potrivit de functionalitati pentru afacerile mici si SOHO, fara un pret costisitor. Zyxel propune punct de acces, NWA90AX, care raspunde la toate nevoile IMM-urilor si utilizatorilor SOHO.

Nu este necesara experienta in Networking

Avand in vedere cresterea preturilor, afacerile mici ar trebui sa fie atente la cheltuieli, in special la angajarea unui specialist IT. NWA90AX poate fi instalat si configurat usor de oricine si nu este nevoie sa angajezi o persoana IT. Configurarea simpla permite IMM-urilor sa configureze rapid punctul de acces cu doar cateva clicuri, facandu-l foarte usor sa-ti setezi propria retea pentru oaspeti si angajati si sa te bucuri de vitezele ultra-rapide ale WiFi 6 intr-un timp scurt. Sprijinind standardul personal WPA3, NWA90AX este proiectat pentru a aduce o criptare mai puternica pentru a-ti proteja reteaua wireless, fara configuratii complicate.

Gestionare flexibila

NWA90AX cu NebulaFlex ofera o gestionare flexibila pentru SOHO-uri, permitandu-le sa aleaga liber intre interfata web locala a dispozitivului sau conectarea la interfata noastra de gestionare Nebula, extrem de usoara, astfel incat nu trebuie sa-ti faci griji cu privire la uitarea adresei IP sau la pierderea contului si a parolei. In plus, Zyxel Nebula ofera un loc in care poti experimenta si explora cum este sa folosesti retelele de tip cloud Nebula pentru a implementa si gestiona retelele tale fara costuri suplimentare.

Adevaratul WiFi 6 cu suport complet OFDMA

NWA90AX suporta atat frecventa de 2,4 GHz, cat si cea de 5 GHz. Este conceput pentru a-ti permite sa te bucuri de toate beneficiile pe care le ofera WiFi 6, cum ar fi viteze mai mari chiar si in medii de inalta densitate, acoperire extinsa in reteaua ta wireless, capacitate.