Orange continua extinderea retelei sale si adauga Baia Mare pe harta oraselor 5G
3/35095
calendar_month 18 Iul 2023, 23:05

Orange Romania continua extinderea retelei sale 5G/5G+ la nivel national si, incepand de astazi, ofera locuitorilor, autoritatilor publice si companiilor din Baia Mare acces la cea mai buna experienta de conectivitate. De acum, locuitorii orasului Baia Mare vor beneficia nu doar de vitezele ultra-rapide ale retelei 5G+, ci si de un grad de acoperire in proportie de 100%. In plus, clientii din Baia Mare au parte de discounturi speciale de 100 euro pentru achizitia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din aceasta perioada vin cu reduceri de 20% in magazinele Orange din Baia Mare.

Baia Mare se adauga seriei de noi orase acoperite in ultimele luni, reteaua Orange 5G/5G+ fiind astfel prezenta in 34 de orase de pe intreg teritoriul tarii, precum: Arad, Bacau, Craiova, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timisoara si Targu Mures, dar si in localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale. Totodata, numarul oraselor care beneficiaza de acoperire 5G in proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Astfel, clientii cu un abonament Orange 5G si un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces in cea mai rapida retea 5G din Romania, ce ofera viteze ultra-rapide de pana la 1,5 Gbps. De altfel, performanta retelelor Orange a fost recent reconfirmata de catre ANCOM, care in baza masuratorilor facute de utilizatori romani prin Netograf.ro, a stabilit ca utilizatorii Orange Romania au avut, in ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din Romania, atat pentru internetul fix, cat si pentru cel mobil.

Oferte si beneficii 5G

Orange Romania continua sa faciliteze accesul la cele mai noi si performante tehnologii de retea atat prin extinderea acoperirii, cat si prin portofoliul de abonamente si telefoane 5G pe care le ofera.

Cu ocazia lansarii 5G in Baia Mare, exclusiv in magazinele din oras, abonatii Orange beneficiaza pana pe 16 august, de o oferta speciala Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clientii sunt recompensati cu un discount de 100 euro, in loc de 40 euro la achizitia unui telefon 5G, atunci cand aduc intr-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro. In plus, acestia au parte de reduceri de 20% pe toata perioada contractuala pentru abonamentele 5G, FUN02, FUN11, FUN12, FUN13 incheiate in magazinele Orange din Baia Mare pana 16.08.2023.

Noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descarcare de pana la 1,5 Gbps reteaua Orange 5G+ este capabila sa ofere utilizatorilor o experienta similara celei oferite de internetul prin fibra optica si deschide noi oportunitati de dezvoltare in zona de inovatie si cercetare.

Oferta Orange cuprinde si solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice ori companii, de care pot acum beneficia si clientii din Baia Mare. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile si performantele tehnologiei 5G sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/tehnologii/5g/.