Experienta Orange 5G/5G+ disponibila de astazi in Galati
3/35250
calendar_month 15 Sep 2023, 18:35


Orange continua extinderea retelei sale 5G/5G+ la nivel national si, incepand de astazi, ofera locuitorilor, autoritatilor publice si companiilor din Galati acces la vitezele ultrarapide ale retelei 5G+, dar si la cele mai bune servicii si tehnologii pe care reteaua Orange le ofera. In plus, clientii din Galati beneficiaza de discounturi speciale de 100 euro in loc de 40 euro, pentru achizitia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Fun 11, Smart Plus 15, Smart Plus 20 si Smart Plus 25 din aceasta perioada vin cu reduceri de 20% pe toata perioada contractuala.

Odata cu adaugarea orasului Galati pe harta zonelor cu acoperire 5G, reteaua Orange 5G/5G+ devine disponibila in 38 de orase de pe intreg teritoriul tarii, precum: Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Braila, Bucuresti, Craiova, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timisoara si Targu Mures, dar si in localitati din judetul Ilfov, statiuni montane si estivale. Totodata, numarul oraselor care beneficiaza de acoperire 5G in proportie de 100% a crescut constant, acestea fiind: Arad, Baia Mare, Bucuresti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava si Targu Mures.

Clientii cu un abonament Orange 5G+ si un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces in cea mai rapida retea 5G din Romania, ce ofera viteze ultrarapide de pana la 1,5 Gbps. De altfel, performanta retelelor Orange a fost recent reconfirmata de catre ANCOM, care in baza masuratorilor facute de utilizatori romani prin Netograf.ro, a stabilit ca utilizatorii Orange Romania au avut, in ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din Romania, atat pentru internetul fix, cat si pentru cel mobil.

Noi oportunitati de dezvoltare pentru afaceri

Cu viteze maxime de descarcare de pana la 1,5 Gbps, reteaua Orange 5G+ este capabila sa ofere utilizatorilor o experienta similara celei furnizate de internetul prin fibra optica si deschide noi oportunitati de dezvoltare in zona de inovatie si cercetare.

Oferta Orange Business cuprinde si solutii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administratii publice sau companii, de care pot acum beneficia si clientii din Galati. Abonamentul Office Net 5G asigura internet fix, iar cu ajutorul routerului prevazut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit in pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Mai multe detalii despre beneficiile si performantele tehnologiei 5G si 5G+ sunt disponibile aici: https://www.orange.ro/tehnologii/5g/.