4 factori esentiali pentru realizarea unor retele performante acasa
3/34939
calendar_month 31 Mai 2023, 15:10

Conectivitatea la domiciliu este vitala pentru toate generatiile, iar o conexiune perfecta, fiabila si sigura creeaza confort si imbunatateste productivitatea. Urmatoarea generatie de solutii de conectivitate este esentiala pentru viata noastra de zi cu zi si pentru succesul nostru. Chiar si asistentii medicali inregistrati lucreaza de acasa. Multi oameni se bazeaza acum pe reteaua lor de acasa pentru a finaliza proiecte la munca, pentru streaming video, jocuri online, listare la imprimante wireless si conectarea la camere de supraveghere. Potrivit Deloitte, in medie, gospodariile din SUA au acum o medie de 22 de dispozitive conectate. 

Factorii pe care ar trebui sa ii luati in considerare pentru conectivitatea la domiciliu: 

1. Switch multi-gigabit cu 12 porturi negestionate 

Reteaua de 10 GbE ofera viteze de transmisie mai mari si permite clientilor sa faca upgrade instantaneu la un mediu hibrid de retea de mare viteza la un pret rentabil. Acest multi-gigabit accepta viteza de transmisie a datelor intre 10G, 2.5G, 1G sau 100M, capabile sa deserveasca o gama larga de dispozitive de retea, cum ar fi console de jocuri, laptopuri, desktop-uri, statii de lucru, servere, dispozitive de stocare atasate la retea (NAS) sau puncte de acces wireless.

Ce va recomandam: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/switch/12-port-unmanaged-multi-gigabit-switch-with-2-port-25g-and-2-port-10g-sfp-xgs1010/overview
  
 2. WiFi Router

Partajati o conexiune la Internet cu conectivitate rapida prin cablu si fara fir. Obtineti o redare mai lina a streamingului video de inalta definitie. Reduceti decalajele pentru toate jocurile online preferate. Partajati rapid fisiere intre dispozitivele conectate. Faceti totul cu seria de routere de acasa Zyxel. 

Ce va recomandam: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/wifi-router  

3. Linie de alimentare

Conectati-va rapid si usor cu seria powerline Zyxel. Transformati priza intr-o retea cu fir. Pur si simplu conectati un adaptor la o priza din apropierea routerului si  conectati-l la un cablu Ethernet. Mergeti intr-o alta camera, conectati un alt adaptor la o priza din apropierea dispozitivului pe care doriti sa il conectati la Internet si sunteti gata de plecare! 

Ce va recomandam: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/powerline  

4. Spatiu de stocare personal in cloud

Obtineti spatiu extins pe disc pentru toate dispozitivele de retea cu seria personala de stocare in cloud de la Zyxel. Aceste produse compatibile cu cloud va permit sa va accesati in mod liber datele oriunde mergeti cu dispozitivele mobile preferate. Dezvoltati-va si extindeti-va biblioteca multimedia de acasa sau creatiile cu capacitatea sa excelenta de streaming media. 

Ce va recomandam: https://www.zyxel.com/us/en-us/products/personal-cloud-storage/2-bay-personal-cloud-storage-nas326