hit.ro  »  Internet  »  Sisteme de securitate  »  TP-Link a prezentat la MWC 2014 routerul 3G portabil cu functie de charger mobil

TP-Link a prezentat la MWC 2014 routerul 3G portabil cu functie de charger mobil

calendar_month 27 Feb 2014, 15:52
TP-LINK a lansat, in cadrul MWC, 2014 router-ul portabil M5360, un dispozitiv MiFi care imbina perfect functiile unui hotspot 3G Wi-Fi cu cele ale unui incarcator portabil.
Router-ul incorporeaza un modem 3G care permite crearea facila a unui hotspot Wi-Fi prin folosirea unui card SIM 3G. Conexiunea poate fi partajata cu pana la 10 dispozitive simultan.

Router-ul suporta conexiuni brodaband 3G (HSPA+), care asigura o viteza de download de pana la 21,6Mbps (in functie de operator), respectiv 5,76Mbps upload.
Bateria interna de 5200 mAh a M5360 asigura o autonomie de pana la 26 de ore in cazul navigarii pe internet sau citirii email-ului si pana la 17 ore pentru rularea de aplicatii cu consum de banda sporit (descarcare de fisiere mari sau streaming video).

Dispozitivul poate fi reincarcat prin cablu micro USB de la laptop, cu incarcator portabil sau folosind un adaptor inclus in pachetul comercial.
In acelasi timp, bateria incorporata permite folosirea routerului pe post de incarcator mobil pentru alte device-uri portabile.
TP-Link M5360 dispune de un display OLED pentru afisarea unor informatii privind statusul dispozitivului si ofera si un slot dedicat cardurilor microSD (max. 32GB).
Producatorul nu a anuntat oficial pretul noului device.
Specificatii complete