hit.ro  »  Internet  »  Sisteme de securitate  »  Sistem de supraveghere cu 4 camere (prezentare de produs)

Sistem de supraveghere cu 4 camere (prezentare de produs)

calendar_month 11 Ian 2013, 09:45
Industria sistemelor de supraveghere a crescut foarte mult in ultima perioada si, prin urmare, device-urile dedicate securitatii locuintelor sau obiectivelor economice s-au diversificat foarte mult. HIT.ro va supune atentiei astazi un sistem de supraveghere usor de utilizat dar in acelasi timp complex prin solutiile pe care le ofera. Vorbim despre un sistem de supraveghere complet luand in considerare raportul calitate / pret.

Caracteristicile principale ale sistemului de supraveghere includ un DVR Stand Alone Seka H246/4, 4 canale video, o intrare audio, 4 intrari alarma o iesire, porturi LAN si USB si suport pentru un HDD SATA II sau III. Sistemul ofera o rezolutie de inregistrare si vizualizare de 704x576, iar imprimarea imaginii se face la 50fps. Sistemul este dotat si cu o telecomanda, patru camere video de interior, dar si o rola de cablu coaxial cu o lungime de o suta de metri.

Pachetul comercial contine:

Sistem supraveghere cu 4 camere dome INT-PRO-5
1 x DVR stand alone cu 4 canale video
4 x Camere video de interior
4 x Alimentatoare camere 12V/1A
1 x Telecomanda
1 x Mouse
1 x CD cu soft internet
8 x Mufe BNC
1 x Rola cablu coaxial de 100 m
Manual de instalare
Manual de utilizare

Sistemul costa 980 lei si este recomandat atat pentru magazine, depozite sau alte obiective, cat si pentru locuinte. Extrem de importanta este functia de transmisie live pe internet, inclusiv pe telefonul mobil.