hit.ro  »  IT  »  Sisteme de Securitate  »  NETOPIA mobilPay: Platile online au crescut cu 20% in T1. Vedeti ce valoare are cea mai mare tranzactie

NETOPIA mobilPay: Platile online au crescut cu 20% in T1. Vedeti ce valoare are cea mai mare tranzactie

calendar_month 05 Mai 2015, 14:30
NETOPIA mobilPay anunta ca, in primul trimestru al anului 2015, a intermediat circa 850.000 de plati online cu cardul, cu 20% mai multe fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Potrivit reprezentantilor NETOPIA, tranzactia medie procesata s-a ridicat, in primele luni ale lui 2015, la 50 de euro, in crestere cu circa 25% fata de media platilor online de anul trecut. Tot in primele luni ale acestui an a crescut si numarul tranzactiilor online care depasesc ordinul sutelor de euro. In primele luni ale anului, compania a procesat circa 1000 de plati mai mari de 1000 euro.
Cresterile inregistrate in primul trimestru vin, pe de o parte, pe fondul increderii si a adoptiei tot mai ridicate a platii online cu cardul in Romania, dar si datorita celor peste 150 de comercianti noi atrasi de platforma mobilPay.
"Am inceput anul cu cresteri pe toate zonele, iar asta arata ca plata online cu cardul, inclusiv cea de pe dispozitive mobile, prinde din ce în ce mai bine in Romania. Am reusit sa crestem chiar si raportat la ultimul trimestru al anului trecut, perioada de boom a platilor online, pe fondul Black Friday si al sarbatorilor, iar asta denota incredere si stabilitate in actul de cumparare online", declara Antonio Eram, CEO si Fondator NETOPIA mobilPay.

Cea mai mare tranzactie online cu cardul raportata de companie in primul trimestru al lui 2015 s-a ridicat la circa 9.000 euro, pentru servicii, iar alte doua tranzactii procesate de NETOPIA mobilPay tot pentru servicii, din partea aceluiasi comerciant, au totalizat aproximativ 17.000 euro. 

Sondaj

Folositi internetul pentru: