hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  YouTube Music Awards 2013: Cine sunt marii castigatori?

YouTube Music Awards 2013: Cine sunt marii castigatori?

calendar_month 04 Nov 2013, 11:13
Primele premii muzicale YouTube au celebrat cele mai populare videoclipuri online din ultimul an. YouTube Music Awards 2013 a inregistrat o audienta mult mai mica decat ceremoniile de premiere televizate, dar pare un pas important in strategia de dezvoltare a site-ului pe piata muzicala.
Audienta maxima a stream-ului YouTube a fost de 220.000 de vizitatori, in timp ce premiile MTV Video Music Awards din luna august au atras peste 10 milioane de telespectatori. YouTube Music Awards 2013 a fost marcat si de probleme tehnice, dar cea mai importanta surpriza a fost castigatorul categoriei "Videoclipul anului".

"I Got A Boy", videoclipul trupei de fete sud-coreene Girls' Generation, a primit premiul pentru "Videoclipul anului" la YouTube Music Awards 2013, intrecand in popularitate artisti ca Lady Gaga, Justin Bieber si Psy.
Vedeti cine a castigat premiul "Inovatorul anului" la YouTube Music Awards 2013 si ce artist a plans pe scena...
"Inovatorul anului" la YouTube Music Awards 2013
Un alt castigator important a fost DeStorm Power, utilizator YouTube care a adus pe site peste 200 milioane de vizionari ale celor 250 clipuri incarcate.

Castigatori mai cunoscuti la YouTube Music Awards 2013 au fost Eminem ("Artistul anului") si Taylor Swift cu videclipul "I Knew You Were Trouble", declarat "Fenomenul YouTube al anului".
Vedeti cine a plans pe scena la YouTube Music Awards 2013 si ce planuri are site-ul pentru intrarea pe piata muzicala...
Lady Gaga, in lacrimi la YouTube Music Awards 2013
Cea mai discutata reprezentatie la premiile YouTube a fost Lady Gaga, care a cantat in premiera "Dope", purtand o sapca si plangand.

YouTube Music Awards 2013 par a fi primul pas al site-ului pentru un debut pe piata muzicala cu un serviciu de streaming online. Speculatiile despre serviciul pregatit de Google nu sunt oficiale, dar analistii se asteapta la doua tipuri de abonamente, gratuit si premium, care vor aduce YouYube in concurenta cu Spotify si Rdio, dar nu si cu Google.
Serviciul muzical YouTube va fi integrat cu Google Play Music All Access, potrivit speculatiilor care sustin ca noul serviciu va fi lansat pana la finalul acestui an.
Sursa: Variety 

Sondaj

Ce placa video aveti?