hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  YouTube a introdus optiunea de Live Streaming pentru toate canalele verificate

YouTube a introdus optiunea de Live Streaming pentru toate canalele verificate

calendar_month 16 Dec 2013, 13:00
YouTube a dat unda verde introducerii optiunii de Live Streaming pentru toate canalele verificate. Toti utilizatorii cu un cont verificat vor putea face Live Streaming la inceputul lui 2014, deoarece procesul va dura cateva saptamani.
Dupa achizitia de catre Google, YouTube a introdus tot mai multe optiuni noi, iar extinderea serviciului de Live Streaming a inceput in urma cu mai putin de un an. Au fost preferati utilizatorii de renume, dar compania a decis sa ofere Live Streaming si pentru utilizatorii ce au mai putin de 100 abonati la canalul propriu.

Optiunea de Live Streaming YouTube ar putea fi insa dificil de implementat, deoarece transmisiile live ar putea ramane neverificate de filtrele de continut ale site-ului.
Deocamdata continutul video live YouTube este restrictionat si nu poate fi urmarit prin set top box, dar extinderea capacitatii de streaming live ar putea fi insotita si de accesibilitate de pe toate platformele disponibile.
Sursa: Engadget 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?