hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  Vodafone ofera utilizatorilor de pe litoral acces gratuit la Internet prin Wi-Fi

Vodafone ofera utilizatorilor de pe litoral acces gratuit la Internet prin Wi-Fi

calendar_month 28 Iun 2012, 14:48
Vodafone a anuntat astazi ca va oferi, incepand cu luna iulie, acces gratuit prin wifi la internet pe plajele din Mamaia si Costinesti.
Inedit este faptul ca operatorul permite conectarea la hotspot-urile proprii tuturor utilizatorilor de telefoane mobile si tablete, indiferent de reteaua mobila la care sunt abonati.

Pentru inceput, in programul de acoperire Wi-Fi pe litoral, accesul gratuit, nelimitat, la Internet va fi disponibil in Mamaia pe plajele din zona Casino - la piciorul telegondolei, in fata hotelului Savoy, in zona hotelului Junona, pe plaja Vega, in interiorul parcului Aqua Magic, in zona hotelului Neptun, a hotelului Sulina, in fata hotelurilor Flora si Ovidiu - langa pasarela, in zona Melody si zona Camping Nord.
De asemenea, accesul gratuit la Internet prin intermediul Wi-Fi va fi disponibil si in Costinesti, in zona Obelisc, Zece Steaguri, Pizzeria Albert si in fata clubului Tineretului.
Prin accesul gratuit la Internet, utilizatorii pot testa experienta serviciilor Vodafone, precum si aplicatiile special dezvoltate pentru terminalele mobile, se arata intr-un comunicat de presa remis de operator. 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?