hit.ro  »  Comunicatii  »  Securitate Cibernetica  »  VIDEO: Facebook timeline, istoria personala a fiecaruia

VIDEO: Facebook timeline, istoria personala a fiecaruia

calendar_month 23 Sep 2011, 16:14
Facebook a dezvaluit noua pagina de profil Timeline, care schimba semnificativ experienta pe care o au utilizatorii retelei de socializare, scrie Mashable.
Pe scurt, dupa cum a explicat in cadrul prezentarii de la conferinta f8Mark Zuckerberg, fanii Facebook vor avea acum posibilitatea sa vada nu doar ce fac in momentul respectiv prietenii lor din reteaua de socializare, ci si ce au facut zilele trecute, acum o saptamana sau acum un an.

Timeline reprezinta, practic, rezolvarea unei probleme pentru care Facebook si-a primit cateva critici destul de dure din partea utilizatorilor. Mai exact pagina se prezinta ca un complex de fotografii, video-clipuri, locatii si update-uri de status care, dupa cum spun cei de la Facebook construiesc nu doar un profil al utilizatorului ci chiar personalitatea lui.
Timeline aduce utilizatorilor inclusiv posibilitatea de a vedea din ce locatii au fost vizitati, prin intermediul Facebook Places. Totusi, dupa cum afirma cei de la Mashable, Timeline nu este un produs finalizat si poate fi imbunatatit pe parcurs. Marea reusita a celor de la Facebook este ca au reusit sa faca profilele utilizatorilor mai personale si, evident, mai personalizabile.
Timeline va fi introdus pe 29 septembrie 2011. Iata, pe scurt, despre ce este vorba: 

Sondaj

Ce marca de telefon considerati ca e cea mai buna la ora actuala?