hit.ro  »  Comunicatii  »  Securitate Cibernetica  »  Utilizatorii de Facebook - "dislike" pentru Timeline

Utilizatorii de Facebook - "dislike" pentru Timeline

calendar_month 31 Ian 2012, 14:17
Timeline, noua interfata propusa de Facebook, a starnit nemultumirea generala in randul celor care folosesc reteaua de socializare. Desi interfata devine obligatorie de la 1 februarie 2012, un sondaj de opinie britanic a relevat faptul ca peste 90% dintre utilizatori sunt nemultumiti de noua propunere a lui Mark Zuckerberg.
Conform Maximumpc.com, un sondaj realizat de firma britanica de securitate online Sophos a evidentiat un feedback negativ din partea utilizatorilor in ceea ce priveste functionalitatea interfatei.
Doar 7,9% dintre cei 4.000 de respondenti au declarat ca le place interfata, in timp ce peste 92% si-au exprimat nemultumirile. 51% dintre acestia s-au declarat "ingrijorati" de noul format propus de Facebook

Interfata Timeline va deveni obligatorie de la 1 februarie pentru toti utilizatorii de Facebook, care sunt indignati de faptul ca se ia, practic, dreptul lor de a alege pe care interfata sa activeze.
Incepand cu aceasta data, fiecare utilizator care nu isi schimba din proprie initiativa interfata si vrea sa continue sa foloseasca reteaua de socializare va fi obligat sa treaca pe Timeline printr-o notificare pe care o va primi la intrarea pe site. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?