hit.ro  »  Comunicatii  »  Securitate Cibernetica  »  Un nou serviciu de photo-sharing de la Google

Un nou serviciu de photo-sharing de la Google

calendar_month 14 Iul 2011, 11:08
Google se pregateste sa lanseze un nou serviciu social de partajare a fotografiilor numit Photovine. Desi compania s-a aratat rezervata in dezvaluirea detaliilor, noul serviciu pare a fi unul in care utilizatorii pot incarca imagini din telefoanelor lor intr-un flux de fotografii asemanator postarilor de pe Twitter.
Photovine nu este inca live si nu avem inca niciun indiciu referitor la o data de lansare. Exista numai optiunea de a cere o invitatie pe site-ul serviciului, informeaza Cnet.
Pe photovine.com, Google a postat un video, in care se prezinta viziunea companiei asupra noului serviciu.
Site-ul contine de asemenea o pagina de suport, in care sunt oferite cateva detalii despre proiect.
“Photovine este o comunitate in care se creeza colectii amuzante si unice de fotografii pe care le numim Vines,” se mentioneaza in pagina de suport, care explica ulterior si conceptul de vine (in traducere libera vita de vie), care reprezinta “o familie de fotografii aflate intr-o crestere continua, conectate printr-un topic sau titlu si create de tine, de prietenii tai si de oamenii de pe tot globul.”
In acest punct, inca nu se stie daca acest proiect va fi conectat la recenta lansare a retelei sociale Google+, insa momentan pare a fi un produs independent.
 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?