hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  Mozilla a lansat Firefox 19 (DOWNLOAD)

Mozilla a lansat Firefox 19 (DOWNLOAD)

calendar_month 20 Feb 2013, 11:45
La doar cateva saptamani de la publicarea versiunii 18, Mozilla a lansat, ieri, Firefox 19 pentru Windows, Mac, Linux si Android.
Cea mai recenta versiune a browserului aduce ca schimbare importanta posibilitatea de vizualizare automata a fisierelor PDF intr-o interfata mai prietenoasa. Mozilla a recurs la aceasta solutie pentru ca utilizatorii sa evite folosirea unor add-on-uri third-party dedicate PDF-urilor si care ar putea sa puna in pericol securitatea device-urilor.

Astfel, Firefox 19 converteste fisierele PDF in HTML 5, iar astfel puteti vizualiza continutul direct in browser, atat pe desktop, cat si pe dispozitive mobile precum smartphone-uri si tablete.
O veste buna primesc posesorii de device-uri cu Android. Firefox 19 pentru sistemul de operare al Google ruleaza acum si pe dispozitive cu hardware mai putin performant: cerintele minime sunt procesor la 600 MHz, 512 RAM si display-uri HVGA. De asemenea, Firefox 19 pentru Android permite acum personalizarea look-ului browserului prin aplicarea diferitelor teme disponibile.
Descarcati Mozilla Firefox 19 pentru Windows
Descarcati Mozilla Firefox 19 pentru Mac
Descarcati Mozilla Firefox 19 pentru Linux (i686)
Descarcati Mozilla Firefox 19 pentru Linux (x86 64)

Descarcati Mozilla Firefox 19 pentru Android 

Sondaj

Care este prima versiune de Windows pe care ati folosit-o?