hit.ro  »  Internet  »  Securitate  »  Microsoft publica primul patch de securitate Windows 8

Microsoft publica primul patch de securitate Windows 8

calendar_month 12 Nov 2012, 15:30
Cine credea ca scapa de problemele de securitate odata cu lansarea Windows 8, se insela. In aceasta saptamana, Microsoft va publica primul patch important de securitate pentru nou sau sistem de operare.
Patch-ul de securitate din noiembrie aduce proaspetilor utilizatori ai noului sistem de operare eliminarea catorva vulnerabilitati periculoase care se gasesc in Internet Explorer, Office si NET. framework.

Insa, nu doar Windows 8 este vizat de "reparatii", ci si toate versiunile sistemului de operare al Microsoft, incepand cu mai batranul XP. Desi Microsoft nu a dat detalii concrete legate de vulnerabilitati, se stie ca patru dintre ele sunt critice. De asemenea, se mai stie ca vulnerabilitatea din Office este considerata "moderata" si ca de patch-ul pentru rezolvarea problemei vor beneficia inclusiv utilizatorii de Office pentru Mac.

Publicarea la un interval atat de scrut de timp de la lansarea Windows 8 a patch-urilor de securitate i-a dezamagit pe multi analisti, mai ales ca Microsoft a pus foarte mult accent in promovarea Windows 8 pe securitatea sistemului de operare.
Sursa: The Inquirer


 

Sondaj

Care credeti ca este cel mai asteptat film din 2023?