hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  iTunes App Store are sectiune dedicata fenomenului "selfie"

iTunes App Store are sectiune dedicata fenomenului "selfie"

calendar_month 14 Mar 2014, 13:30
Nu credem ca trebuie sa mai explicam ce inseamna "selfie". Fenomenul a cuprins rapid lumea si, printre altele, termenul a fost declarat si "cuvantul anului 2013".
Fie ca este vorba de renumita duck-face, fie ca este pur si simplu vorba de imortalizarea propriei prezente intr-un loc drag, selfie-urile au invadat retelele sociale, batandu-se de la egal cu pozele cu pisici. Semn ca personalitatea si inventivitatea trec printr-o perioada in care nu se simt foarte bine.

Cum Apple este compania care a stiut sa speculeze superficialitatea ca nimeni alta, fenomenul are de acum propria sectiune in iTunes App Store. Sectiune in care sunt grupate aplicatiile destinate acestuia. Regasim acolo, de exemplu, Snapchat, Justin Bieber's Shots sau, pentru sharing, Picr sau Facetune. Sectiunea poate fi accesata atat de pe dispozitivele mobile, cat si de pe varianta desktop a magazinului online.
Din punct de vedere al marketing-ului suntem siguri ca miscarea celor de la Apple este excelenta si ca utilizatorii vor fi fericiti sa apeleze direct la ceea ce-i determina. Asteptam acum sa vedem daca Apple se va gandi si la introducerea sectiunilor dedicate pozelor cu pisici si, mai ales, a celor cu mancare.
Sursa: Cnet 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?