hit.ro  »  Comunicatii  »  Securitate Cibernetica  »  Google+ o mare dezamagire - trafic in scadere

Google+ o mare dezamagire - trafic in scadere

calendar_month 11 Oct 2011, 13:15
Lansarea publica a Goooogle+ a adus o crestere a traficului pe retea cu 1200% in zilele care au urmat datei de 20 septembrie.
Apoi, interesul pentru reteaua de socializare prin care Google incerca sa concureze cu Facebook a inceput sa scada, potrivit Chitika, compania specializata in analize pe piata pe segmentul advertising online.
Compania de cercetare a urmarit evolutia traficului inregistrat pe Google+ atat inainte de lansara publica a retelei, cat si dupa aceasta data.
"Chiar daca in prima zi de la lansarea publica a serviciului Google+ a inregistrat un boom al traficului, dupa acest moment acelasi trafic a scazut cu 60", mai spun cei de la Chitika.

Cea mai recenta estimare a numarului de utilizatori Google+ spune ca reteaua de socializare a Google are in jur de 43 de milioane de utilizatori, in timp ce Facebook a atins deja 800 de milioane de conturi. Chiar daca o parte dintre conturile Facebook sunt fake (conturi-fantoma sau conturi multiple controlate de acelasi utilizator), totusi diferenta nu poate fi afectata. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?