hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  Facebook introduce reclamele video cu autoplay in feed-uri

Facebook introduce reclamele video cu autoplay in feed-uri

calendar_month 14 Mar 2014, 11:15
Schimbarile pe care le face de ceva vreme Facebook lasa din ce in ce mai mult in urma continutul original. Drumul companiei are un singur punct de interes, si acesta poarta numele de "monetizare", ceea ce pana la un punct pare absolut normal si de inteles.
Iata ca Facebook pregateste o noua miscare in acest sens. Este vorba de reclamele video, care vor incepe sa ajunga in feed-ul utilizatorilor incepand cu finalul lunii aprilie. Compania a testat in luna decembrie sistemul, cu spoturi de 15 secunde, si acum a decis sa puna aceasta optiune la dispozitia utilizatorilor, mai ales a celor proveniti din industria de advertising.

Atat varianta mobila cat si cea de desktop vor rula automat spoturile, dar acestea nu vor avea sunet decat daca vor fi selectate. De asemenea, pe dispozitivele mobile spoturile nu vor rula decat daca acestea sunt conectate la internet prin Wi-Fi, dar cu toate acestea le veti vedea in feed. Practic, nu exista nici o modalitate de a nu vedea spoturile, ele fiind practic "bagate pe gat" utilizatorului, in cunoscutul, deja, stil al companiei.
Desigur, a inceput sa circule zvonul ca o extensie de browser va putea bloca aparitia acestora, dar pana atunci singura solutie este sa tratati spoturile ca pe celelalte milioane de poze cu pisici pe care le vedeti zilnic si sa treceti repede mai departe.
Sursa: Engadget 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?