hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  Cisco a lansat noile routere Wi-Fi Linksys (preturi)

Cisco a lansat noile routere Wi-Fi Linksys (preturi)

calendar_month 05 Apr 2012, 10:29
Cisco a anuntat astazi lansarea unei noi linii de routere inteligente Wi-Fi Linksys cu capacitati de activare a aplicatiilor care permit consumatorilor sa se bucure de un spatiu personal conectat.
Cele trei noi routere inteligente Wi-Fi Linksys promit, potrivit companiei, un randament maxim, precum si asistenta pentru Cisco Connect Cloud, noua generatie de software Cisco Connect care asigura administrare simpla a mai multor retele personale.
Linksys EA4500

Noile rutere inteligente Wi-Fi Linksys (seria EA: modelele EA4500, EA3500 si EA2700) sunt prevazute cu cea mai noua tehnologie Wi-Fi pentru uz casnic si ofera o gama variata de performante pentru gospodariile active on-line.
Linksys EA3500

Linksys EA2700

Noua serie Linksys gestioneaza cu usurinta orice, de la transmisia video HD si jocuri multiplayer la descarcarea fisierelor mari, adaugarea dispozitivelor de stocare sau imprimare si conectarea mai multor dispozitive.
Specificatii tehnice si preturi:


Potrivit datelor Cisco, in 2015 vor exista 15 miliarde de dispozitive in retea la nivel global, in crestere de la 7 miliarde in 2010. 

Sondaj

Care credeti ca e cel mai bun sistem de operare pentru telefoane?