hit.ro  »  Internet  »  Securitate  »  Bomba: Megaupload ar putea fi redeschis in curand!

Bomba: Megaupload ar putea fi redeschis in curand!

calendar_month 06 Iul 2012, 16:00
Fondatorul Megaupload, Kim Dotcom, a anuntat pe Twitter revenirea site-ului de hosting online. Megaupload a fost inchis in urma cu 5 luni de FBI intr-o incercare de a reduce pirateria online, dar masura nu a avut efectul dorit.
Intr-un mesaj publicat pe Twitter, Kim Dotcom lauda respingerea pachetelor legislative ACTA, SOPA si PIPA si promite revenirea Megaupload, scrie GadgetsMagazine.

Inchiderea Megaupload nu a scazut pirateria
Entuziasmul lui Kim Dotcom nu este insa bazat doar pe reactiile puternice in Europa si in SUA impotriva acordurilor ce ar fi amenintat libertatea internetului. Fondatorul si proprietarul Megaupload a fost eliberat pe cautiune, iar Curtea Suprema din Noua Zeelanda a decis ca ordinul judecatoresc pentru confiscarea bunurilor sale nu a fost emis legal.
Kim Dotcom ar putea scapa complet de inchisoare, iar promisiunea sa de a relansa un Megaupload "mai mare, mai bun si mai rapid", s-ar putea adeveri. Chiar daca Megaupload revine, problema increderii utilizatorilor ramane un obstacol important, in conditiile in care sute de mii de utilizatori si-au pierdut fisierele stocate pe site.
Ai mai utiliza Megaupload daca site-ul de hosting online revine in forta?