hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  Anonymous razbuna in stil propriu moartea lui Aaron Swartz

Anonymous razbuna in stil propriu moartea lui Aaron Swartz

calendar_month 28 Ian 2013, 10:30
Hackeri din cadrul Anonymous au postat un mesaj pe site-ul unei agentii guvernamentale americane, cerand reformarea sistemului judiciar, intr-o actiune pentru razbunarea mortii activistului Aaron Swartz. Gruparea a avertizat ca va dezvalui informatii compromitatoare despre Departamentul American al Justitiei.

Conform site-ului postului CBS, hackeri care pretind ca fac parte din gruparea Anonymous au blocat site-ul Comisiei americane pentru Sentinte, postand urmatorul mesaj:
"Cetateni ai lumii: Anonymous a urmarit de ceva timp, cu preocupare, directia justitiei din Statele Unite. Am asistat la devierea acestui sistem de la ideile nobile pe baza carora a fost creat. Am vazut erodarea acestui proces, deteriorarea drepturilor constitutionale, uzurparea autoritatii legitime a instantelor si inlocuirea ei cu discretia sau cu procurorii. Observam cum legile sunt folosite din ce in ce mai putin pentru a face dreptate si din ce in ce mai mult pentru exercitarea controlului, autoritatii si puterii in interesul actelor de reprimare si castigurilor personale", se arata in mesajul semnat "Anonymous".
Cititi mai mult pe Business24.ro 

Sondaj

Care e cea mai importanta aparitie hardware de anul acesta?