hit.ro  »  Internet  »  Securitate  »  6 extensii esentiale pentru Safari

6 extensii esentiale pentru Safari

calendar_month 22 Nov 2011, 16:44
Browserul nativ al Apple, Safari, este apreciat in special pentru simplitate. Cateodata, totusi, simplitatea nu ajuta, mai ales cand vorbim despre lipsa unor facilitati care se gasesc in alte navigatoare de internet. Potrivit MacLife, exista cateva extensii esentiale pe care nu trebuie sa le evitati daca folositi Safari.
InvisibleHand - daca sunteti in cautare de oferte comerciale de nerefuzat pe internet ar fi bine sa folositi InvisibleHand, care tocmai asta face. Filtreaza cautarile Google.
Mailto este o alta extensie utila pentru Safari. In cazul nu mai vreti sa folositi un client de mail, extensia creaza linkuri pcatre e-mailurile web based.
OpenSearch reuneste toate motoarele de cautare astfel incat cand introduceti un cuvant cheie in Safari, cautarea se va face multi serch engine.
Shortly face un lucru simplu. scurteaza linkurile diferitelor adrese de internet, astfel incat daca pe chat va exprimati "scurt", de ce n-ati face-o si in browserul de internet...
Safari Restore este o extensie excelenta in cazul in care fereastra de Safari se inchide si doriti restaurarea sesiunii de browsing.