hit.ro  »  Internet  »  Securitate Cibernetica  »  3 argumente pro Facebook Timeline

3 argumente pro Facebook Timeline

calendar_month 02 Feb 2012, 08:27
Vestea ca Timeline-ul Facebook devine obligatoriu pentru toti utilizatorii a creat panica, agitatie si nemultumire printre fanii retelei de socializare. Cei de la GizBot afirma ca, pe langa asa-numitele dezavantaje, exista si destule motive pentru care ati putea aprecia schimbarea. Iata trei dintre ele:
1. Este usor de folosit
O pagina de Facebook a fost intotdeauna usor de folosit si intuitiva. Nimic semnificativ nu s-a schimbat odata cu aceasta noua optiune, in afara de modul in care utilizatorii pot controla mai usor continutul si impartasi evenimente importante din vietile lor. In plus, informatii personale par a fi mai usor de controlat.

2. Ofera continut relevant
Timeline se concentreaza asupra evenimentelor importante, updatarilor, legaturii intre utilizatori si expunerii fotografiilor. Se va expune continutul despre care crede ca e interesat si important, insa fiecare utilizator poate schimba aceste informatii daca doreste.

3. Localizare facila a prietenilor

O alta optiune interesanta a Facebook Timeline este aceea ca atat utilizatorii cat si prietenii lor pot vedea unde este pozitionata fiecare persoana din lista de prieteni. Tot ce aveti de facut este sa dati click pe o locatie si sa vedeti cu cine este asociata, ce poze au fost facute acolo sau ce evenimente au avut loc. 

Sondaj

Ce cadou ti-ar placea sa primesti?