hit.ro  »  Comunicatii  »  Securitate Cibernetica  »  10% din populatia globului are cont pe Facebook

10% din populatia globului are cont pe Facebook

calendar_month 27 Iun 2011, 09:45
Reteaua de socializare Facebook a reusit sa tina prima pagina a ziarelor in acest week-end. Primul subiect de interes a fost faptul ca fratii Cameron si Tyler Winklevoss au renuntat miercuri la solicitarea de a amana acordul financiar cu Mark Zuckerberg, in valoare de 65 de milioane de dolari.
Prin acest document, celor doi li se recunoaste rolul avut in crearea celei mai mari retele sociale din lume, informeaza Digital Trends.
Tot in acest week-end, Facebook a depasit pragul de 750 de milioane de utilizatori. Iar daca facem un calcul simplu si luam in considerare faptul ca populatia globului este de aproximativ sapte miliarde de oameni, rezulta ca peste 10% din locuitorii planetei sunt utilizatori Facebook.
Cifrele nu au fost inca confirmate oficial, ci au fost lansate de “o sursa apropiata companiei”. Facebook nu a mai lansat un update oficial al numarului de utilizatori din vara anului trecut, cand a fost atins pragul de 500 de milioane de utilizatori.
Cel mai probabil, urmatoarea confirmare oficiala din partea companiei va veni odata cu inregistrarea contului cu numarul 1 miliard. 

Sondaj

Ce placa video aveti?