Pentru 5 lei lunar, UPC va salveaza de virusii informatici

de Titus Somesan | 24 noiembrie 2008

UPC Romania a anuntat ca de azi va fi activa si pe piata solutiilor de securitate online. Preluand o tehnologie de la mai consacratul dezvoltator F-Secure, UPC Romania va pune la dispozitia utilizatorilor SmartSecure - pentru o taxa lunara de 5 lei.

pc_doc2.jpg

“In zilele noastre, amenintarile cu care ne confruntam cand navigam pe internet vin dintr-o mare varietate de surse. Avem virusi care afecteaza calculatoarele personale deschizand usa nu doar unor disfunctionalitati, dar si pierderii si furtului de date, interceptarii e-mail-urilor personale si discutiilor pe chat, atacurilor la adresa datelor trimise prin intermediul platilor online”, ne informeza compania de comunicatii prin cablu.

Conform companiei, acum nu mai este nevoie ca utilizatorii sa achizitioneze separat solutii anti-virus, firewall, anti-spyware si software de control parental, deoarece toate acestea sunt incluse in noul pachet SmartGuard. In plus exista si un program anti-virus si update-uri automate, toate aceste solutii fiind oferite gratuit.

“SmartGuard reprezinta o optiune extraordinara de securitate pentru utilizatorii de internet din Romania. In prezent nu mai exista nicio alta solutie accesibila ca pret dedicata securitatii pe internet. Impreuna cu SmartGuard oferim chiar si sprijin profesional actualizari automate in timpul navigarii”, ne-a transmis Lucian Lupascu, Senior Marketing Manager UPC.

Pachetul SmartGuard contine:
Anti-Virus
Anti-Spyware
Spam Control
Control parental

 

Sursa: UPC.ro

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google