isoHunt a revenit: este o copie fidela sau o capcana?

de Liviu Petrescu | 1 noiembrie 2013

La mai putin de doua saptamani de la inchidere, motorul de cautare de torente isoHunt a revenit online cu o noua adresa. Site-ul care poate fi accesat pe isohunt.to nu este insa afiliat cu fondatorul vechiului site de torente. Cine este in spatele lui?

Dupa ce a pierdut procesul cu MPAA, Gary Fung, creatorul isoHunt, a inchis site-ul cu doua zile mai devreme decat planul initial, pentru a preveni crearea de copii. Planul lui nu a functionat insa, iar noul isoHunt ofera acces la peste 13,7 milioane de torente.

isoHunt

TorrentFreak a discutat cu anonimii din spatele isoHunt.to si acestia ar fi declarat ca vor sa ofere acelasi site apreciat de vizitatori cu aceeasi interfata. Pana la demonstrarea contrariului, exista insa si o teorie infricosatoare.

Noul isoHunt ar putea fi administrat chiar de MPAA, in incercarea de a strange informatii pentru a-i actiona in judecata pe cei care vor sa descarce torentele care incalca drepturi de copyright. Studiourile de la Hollywood au mai facut astfel de "clone", iar site-ul ar putea fi o capcana pentru strangerea de dovezi impotriva piratilor.

Sursa: Geek

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: isohunt cautare torente amenda piraterie isohunt inchidere site torente
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google