iTunes taxeaza utilizatorii fara motiv

de Alex Hanea | 15 februarie 2010

Apple are probleme in Japonia, unde autoritatile intentioneaza sa intenteze un proces in cursul acestei saptamani impotriva companiei. Motivul este greu de crezut pentru un nume atat de mare, dar utilizatorii s-au plans ca au fost taxati de catre iTunes pentru descarcari pe care nu le-au facut.

Este vorba despre cel putin 95 de cazuri reprezentand 5 mari companii de credit. Utilizatorii s-au plans ca au fost taxati chiar si mii de dolari fara motiv.

Numarul cazurilor a crescut din toamna anului trecut, conform declaratiilor oficialilor, care au si mentionat, ca sa exemplifice, situatia neplacuta in care se afla o femeie. Ea a dat datele de identificare si numarul de card si, timp de mai multi ani, nu a mai utilizat serviciul de descarcare de muzica. Recent, insa, a fost taxata 1100 de dolari pentru descarcarea de melodii de la iTunes.

Situatia este cu atat mai neplacuta cu cat este vorba de o companie de renume. Fie ca este o problema interna din cadrul serviciului, fie ca este vorba de una de securitate care a permis accesarea datelor unor utilizatori, Apple va trebui sa ofere un raspuns si o solutie pentru aceasta situatie si sa previna astfel de neplaceri pe viitor.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google