Zvon: Facebook se aliaza cu Skype pentru a oferi un nou serviciu de video chat

de Bianca Dinu | 4 iulie 2011

Mark Zuckerberg anunta saptamana trecuta ca Facebok planuieste lansarea unui nou produs “grozav”. Printre speculatiile referitoare la acest anunt misterios, se numara un video chat marca Skype, integrat direct in reteaua sociala.
Zvonul a fost lansat de o sursa a publicatiei TechCrunch, “apropiata parteneriatului dintre cele doua companii”.

Noul serviciu va fi construit pe Skype si va include o componenta desktop, mai precizeaza sursa, desi nu stim exact ce presupune acest feature.

Google a dezvaluit saptamana trecuta o caracteristica asemanatoare integrata in noua retea sociala, Google +.

Astfel ca, daca noul produs de la Facebook nu se va ridica la inaltimea asteptarilor, in scurt timp utilizatorii ar putea considera reteaua lui Marc Zuckerberg outdatata si ar putea migra catre serviciul oferit de Google.

Dar nu are rost sa fim pesimisti. Parteneriatul dintre Skype si Facebook are toate sansele sa aiba success.

Serviciul de video chat inregistreaza in prezent 170 de milioane de utilizatori, in vreme ce Facebook are peste 750 de milioane de utilizatori active. Pentru moment, Google+ nu poate concura cu aceste cifre – chiar daca ar renunta la inregistrarile pe baza de invitatii si ar face reteaua disponibila pentru oricine vrea sa se alature.

Evenimentul de presa in cadrul caruia Facebook va anunta noul produs este programat pentru miercuri. Stay tuned pentru a afla daca zvonurile se confirma.

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google