YouTube testeaza un nou design, bazat pe Google+

de Liviu Petrescu | 15 iunie 2012

YouTube testeaza un nou design pentru pagina principala a site-ului, cu mai multe elemente ce denota inspiratia din interfata Google+. Oficialii companiei spun ca planuiesc imbunatatiri bazate pe feedback-ul utilizatorilor.

Dupa modificarile aduse layout-ului in urma cu cateva luni, YouTube incearca acum o noua abordare, cu mai mult spatiu alb si cu o lista de canale video si de prieteni in partea stanga a ecranului, scrie Engadget.

YouTube testeaza un nou design, bazat pe Google+

Deocamdata, noul design YouTube, inspirat tot mai mult de reteaua sociala Google+ este disponibil doar pentru un numar redus de utilizatori.

YouTube sustine ca modificarile in noul design vor fi extinse la scara larga doar daca primesc feedback pozitiv din partea utilizatorilor.

Ati accesat noua pagina YouTube? Credeti ca noul design este mai bun sau ritmul alert al schimbarilor provoaca utilizatorilor confuzie?

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
Citeste despre: design YouTube google youtube interfata youtube google
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google