YouTube ridica limita de 15 minute, pentru utilizatorii “cuminti”

de Bianca Dinu | 10 decembrie 2010

In iulie anul acesta YouTube anunta ca va mari durata maxima a clipurilor incarcate de la 10 la 15 minute.  

Ieri insa, printr-o postare pe blog, gigantul de video sharing a aratat ca se adapteaza inca odata nevoilor utilizatorilor, anuntand ca va elimina chiar si limita de 15 minute.

YouTube a tinut totusi sa precizeze ca aceasta facilitate nu va fi disponibila pentru orice utilizator. Regula se aplica numai “userilor selectati care au respectat intotdeauna Regulamentul Comunitatii YouTube si legile copyright-ului.”

Potrivit unui purtator de cuvant YouTube, upload-urile in cazul userilor pre-aprobati “nu are limita de timp”.

Noua facilitate para sa vina pe fondul succesului inregistrat de filtrele de Copyright, care au reusit sa diminueze potentialul risc ca userii sa incarce materiale care se afla sub protectia drepturilor de autor.

Upload-urile fara limita de timp nu sunt o noutate pentru YouTube. Partnerii site-ului au capatat de ceva timp dreptul de a incarca video-uri mai mari de 15 minute. 

Extinderea acestor privilegii la mai multi utilizatori se datoreaza de asemenea costurilor de distributie care sunt in continua scadere, precum si ambitiei YouTube de a atrage continut cu o durata mai mare, potrivit consumului prin intermediul televiziunii.

Sursa: Gigaom

Recomanda   afisari

spacer
spacer
Articole similare
spacer
Opiniile cititorilor
spacer

Recomanda pe Google